Mountain Buggy Duet v3 inkl. liggdel - DEMOEX

PTNZ_DUET_V3__59_cp

Mountain Buggy Duet v3. Paket med 2 sittdelar, 1 liggdel och 1 parent-facing-seat. Nya modellen har förbättrats och vidareutvecklats med bl.a handbroms, längre sittdel och utfällbart fotstöd. Endast 65 cm bred.

Färg: Svart med vitt rutmönster

UTFÖRSÄLJNING AV BUTIKENS VISNINGSVAGN. Priset gäller endast denna vagn

Mer detaljer

4 995 kr

-4 995 kr

9 990 kr

Produktbeskrivning

Mountain Buggy Duet v3 inkl 1 liggdel - Grid

Nu säljer vi vår VISNINGSVAGN som stått i vår butik för att göra plats för nya vagnar. Priset gäller endast denna vagn! Skickas inte utan hämtas i vår butik i Örbyhus (30 minuter norr om Uppsala).
Ring gärna butiken på 018-33 70 30  innan du kommer så reserverar vi den åt dig.

Duet v3 har förbättarts på en rad punkter jämfört med föregående modell (Duet 2.5 årsmodell 2014-2016). V3 är mindre ihopfälld, har längre sittdelar, fällbart fotstöd och handbroms. V3 har även mjukare textilier i tålig canvas än föregående modeller.

Chassi

Duet har ett tåligt aluminiumchassi, 10" lufthjul (låsbara framtill), justerbart handtag och ett nytt enhandsgrepp på ihopfällningen. Utöver den klassiska fotbromsen finns en handbroms på handtaget (likt en cykel). Detta gör att du kan bromsa vagnen i nerförsbackar eller vid andra tillfällen då du behöver ett lättare motstånd. Duet v3 är en av de smalaste dubbelvagnarna där barnen sitter bredvid varandra. Endast 65 cm bred.

Sittdelar

Båda sittdelarna har vändbara sittdynor som kan tas av och tvättas. 5-punktssele som går att fästa enbart runt midjan om barnet föredrar detta. Suffletten har en utfällbar solskyddsskärm framtill och har UPF 50+. Suffletterna har även en tittlucka upptill som stängs ljudlöst med magnet. SMART! Ryggen är steglöst fällbar med remmar ner till fullt liggläge. Fotstödet är uppfällbart i ett läge för att små ben ska få extra stöd.

Duet v3 levereras inkl. dubbel sittbygel som sitter stadigt på chassit. Kan enkelt tas bort med klämfäste på sidan. Mjuk flaskhållare på sidan för förvaring av vattenflaska eller nappflaska.

Liggdel (ingår)

Liggdelsramen är i metall. Liggdelen klickas i vagnen med medföljade adapter som fästs runt vagnens chassi. Du bär liggdelen i sufflettbågen (det finns inga sidohandtag eller remmar). Bågen låses i bärposition eller trycks ner och fälls bakåt för att öppna den. Hål i bottenplattan för ventilation med naturlig luftcirkulation vilket medför högre komfort och svalka. Madrassen har även den ventilationshål för ökad cirkulation varma sommardagar. Tyget är tillverkad i tålig canvas (100% polyester) och har UPF 50+ solskydd.

Parent Facing Seat (ingår)

En vändbar liten sittdel (Parent Facing Seat) är en förlängning av liggdelen. Denna lilla tyginsats träs på liggdelsramen och förvandlar liggdelen till en liten sittdel - fortfarande vänd mot dig (liggdelstyget måste tas bort). Max belasning 15 kg. Du använder samma sufflett som till liggdelen. Allt som behövs för att göra om liggdelen till parent-facing-seat ingår i paketet.

Däck och köregenskaper

Duet v3 är en smidig allroundvagn som passar lika bra i stan som i lite tuffare terräng. Tack vare sina smidiga mått tar den sig fram där många andra dubbelvagnar inte får plats. Duet v3 har 10" stora lufthjul runt om för att även klara körning på grusvägar och mer ojämn mark. De två främre är svängbara och går även att låsa i fast läge vid behov.

Ihopfällning

Vid ihopfällning fälls den främre delen in under vagnen vilket sparar plats på längden. Du vrider ett stag framtill och vagnen viker sig framåt. Kan fällas med båda sittdelarna och sittbygeln på vagnen medan liggdelen och parent-facing-seat tas av vid ihopfällning. Inbyggt transportlås gör att vagnen förblir ihopfälld medan du t.ex lastar in den i bilen.

Fakta

Bredd: 65 cm
Vikt: 14,7 kg
Maxbelastning sittdel: 18 + 18 kg
Maxbelastning varukorg: 10 kg

Sittdelens mått:
Sits upp till sufflett: 63 cm
Ryggstödets höjd: 59 cm
Sitsen djup x bredd: 20 x 29 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Liggdelens mått:
Invändigt: 73 x 25 x 18 cm (L x B x H)
Utvändigt: 80 x 30 x 22 cm (L x B x H)

Parent Facing Seat:
25 x 80 cm (B x L)

Chassi
Längd uppfälld med infällt handtag och 2 sittdelar monterade: 104 x 65 x 32 cm (L x B x H)
Längd ihopfälld med infällt handtag: 89 x 65 x 32 cm (L x B x H)
Handtagshöjd: 75 - 107 cm

Passande tillbehör