Mountain Buggy Duet v3 SINGEL - Grid

PTNZ_DUETSGL_V3_59_EU

Mountain Buggy Duet v3. Nya modellen har förbättrats och vidareutvecklats med bl.a handbroms, ställbart fotstöd och nya tyger. Här köper du Duet v3 som singelvagn till ett barn. I paketet ingår 1 sittdel och 1 st sidoväska (Joeybag).

Färg: Svart med vitt rutmönster

Mer detaljer

Leveranstid 3 veckor

6 295 kr

Produktbeskrivning

Mountain Buggy Duet v3 SINGEL - Grid

Paket inkl:

* 1 sittdel med sittdyna och sufflett
* 1 st Joey sidoväska med 2 st innerväskor att packa saker i
* 1 st mjuk flaskhållare

Duet v3 har förbättarts på en rad punkter jämfört med föregående modell (Duet 2.5 årsmodell 2014-2016). V3 är mindre ihopfälld, har längre ryggstöd, fällbart fotstöd och handbroms. V3 har även mjukare textilier i tålig canvas än föregående modeller.

I detta paket köper du Duet v3 som singelvagn till 1 barn. Du kan sedan komplettera med ett family-pack för att använda din vagn som syskonvagn till 2 barn.

Chassi

Duet har ett tåligt aluminiumchassi, 10" lufthjul (låsbara framtill), justerbart handtag och ett nytt enhandsgrepp på ihopfällningen. Utöver den klassiska fotbromsen finns en handbroms på handtaget (likt en cykel). Detta gör att du kan bromsa vagnen i nerförsbackar eller vid andra tillfällen då du behöver ett lättare motstånd.

Sittdel

Sittdelen har vändbar sittdyna som kan tas av och tvättas. 5-punktssele som går att fästa enbart runt midjan om barnet föredrar detta. Suffletten har en utfällbar solskyddsskärm framtill och har UPF 50+. Suffletten har även en tittlucka upptill som stängs ljudlöst med magnet. SMART! Ryggen är steglöst fällbar med remmar ner till fullt liggläge. Fotstödet är uppfällbart i ett läge för att små ben ska få extra stöd.

Joey sidoväska (ingår)

Sidoväska Joey med 2 st urtagbara innerkassar i NonWoven-material, med handtag. Joey klickas i vagnen med medföljande adaptrar och sitter mycket stadigt. Väskan kan lastas med hela 18 kg! Väskan är ca 80 cm lång.

Däck och köregenskaper

Duet v3 är en smidig allroundvagn som passar lika bra i stan som i lite tuffare terräng. Duet v3 har 10" stora lufthjul runt om för att även klara körning på grusvägar och mer ojämn mark. De två främre är svängbara och går även att låsa i fast läge vid behov.

Ihopfällning

Vid ihopfällning fälls den främre delen in under vagnen vilket sparar plats på längden. Du vrider ett stag framtill och vagnen viker sig framåt. Kan fällas med sittdelen på vagnen. joeyväskan klickas lätt av vid ihopfällning. Inbyggt transportlås gör att vagnen förblir ihopfälld medan du t.ex lastar in den i bilen.

Fakta

Bredd: 65 cm
Vikt: 15,1 kg
Maxbelastning sittdel: 18 kg
Maxbelastning sidoväska: 18 kg
Maxbelastning varukorg: 10 kg

Sittdelens mått:
Sits upp till sufflett: 63 cm
Ryggstödets höjd: 59 cm
Sitsen djup x bredd: 20 x 29 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Chassi
Längd uppfälld med infällt handtag och 1 sittdel monterad: 104 x 65 x 32 cm (L x B x H)
Längd ihopfälld med infällt handtag: 89 x 65 x 32 cm (L x B x H)
Handtagshöjd: 75 - 107 cm

Passande tillbehör