Doona babyskydd - Turkos

43001-4

Doona+ är ett babyskydd som även kan användas som barnvagn. Med en enkel knapptryckning fäller du ut hjulen och du kan köra din Doona+ som barnvagn på direkten. Doona+ babyskydd monteras bakåtvänd med bilens befintliga 3-punktsbälte.

Färg: Turkos

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

3 995 kr

Produktbeskrivning

Doona+ babyskydd & barnvagn i ett

Från babyskydd till vagn på några sekunder.

Doona+ är ett babyskydd som även kan användas som barnvagn. Med hjälp av en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och du kan börja köra direkt. Doona+ babyskydd monteras med bilens befintliga 3-punktsbälte eller med en separat ISOFIX-bas (tillbehör). Används bakåtvänd i bilen för barn 0-13 kg.

Doona+ babyskydd erbjuder en smidig lösning som gör att du inte längre behöver bära på tunga babyskydd och samtidigt frigör utrymme i bilens bagageutrymme då man inte alltid behöver eller vill ta med sig sin barnvagn.

Doona+ babyskydd monteras med Isofixbas (tillbehör) eller med bilens säkerhetsbälte. Doona+ babyskydd är avsedd för bakåtvänd montering i bil.

Doona+ har uppnått goda resultat vid sidokollisionstest. Tack vare den unika designen med infällda hjul och dubbla sidoväggar absorberas signifikanta proportioner av energin som överförs vid en sidokollision. Doona+ huvudstöd är dessutom designat för att ytterligare förstärka sidokollisionsskyddet samtidigt som det ger barnet stöd och komfort.

Doona+ spädbarnsinlägg är speciellt framtagen och designad för att ge den nyfödda bebisen högsta möjliga säkerhet och komfort den första tiden i babyskyddet. Den är utvecklad för att ge spädbarnet det stöd som behövs för en så naturlig hållning och position som möjligt. Allt för att ge både spädbarn och föräldrar möjligheten och friheten att enkelt resa tillsammans

Inkl. sätesskydd

Sätesskyddet håller din bil ren samt förebygger fläckar och nedsmutsning av bilens klädsel. Tillverkat av vattenavvisande, anti-halkmaterial. Kan tvättas i 30°C.

Fakta

  • Grupp 0+
  • Avsedd för barn 0-13 kg
  • Viktt:7,3 kg
  • Mått ihopfälld: 60x44x66 cm (H x B x L)
  • Mått uppfälld: 99x44x82 cm (H x B x L)
  • Endast för bakåtvänd montering
  • Testad och certifierad: ECE R 44 (babyskydd), EN 1888 (barnvagn ) och EN 12790 (babysitter)

Videoklipp

Passande tillbehör