Cybex Aton 5 inkl. bas - Urban Black

Komplett paket inkl babyskydd och ISOFIX bas till bilen. Cybex Aton 5 är utvecklad för att ge det nyfödda barnet ett säkert skydd och bekväm komfort i bilen. Extra kuddstöd för det lilla barnet, mjuk stoppning och en integrerad sufflett i storlek XXL utgör det lilla extra. Sidokrockskydd.

Färg: Svart

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

3 490 kr

Produktbeskrivning

Cybex Aton 5 inkl. bas - Urban Black

Aton 5 är den senaste modellen från Cybex i den populära och prisbelönta serien Aton. Ett ombonat babyskydd för nyfödd upp till 13 kg (ca 1 år) med många fina funktioner.

Stor täckande sufflett som är ställbar i 4 olika steg. Skydar bra mot sol både när babyskyddet är monterat i bilen eller om du har det fastklickat på din barnvagn (adaptrar köps separat).

Nackstödet är höj- och sänkbart i 8 olika steg för att enkelt växa med ditt barn. Bältet justeras samtidigt i höjd med nackstödet. På detta sätt slipper du krångliga omdragningar av babyskyddelts bälte i takt med att barnet växer.

Extra utfällbart sidokrockskydd. Det linjära sidokrockskyddet (L.S.P. System) absorberar kraften från en kollision från sidan i kombination med det energiabsorberande skalet.

Cybex Aton base 2-fix (ingår)

Säker och enkel installation för maximal komfort. Babyskyddet Cybex Aton 5 klickas fast direkt på basen, vilket gör fastspänningsprocessen i bilen enkel, smidig och säker varje gång. Cybex Aton Base 2-fix monteras i bilen med ISOFIX-anslutningen, vilket ger stor säkerhet och stabilitet. Alternativt kan basen även monteras med bilens bälte om bilen saknar Isofix-fästen. Det justerbara stödbenet ger extra stabilitet. Basen är utrustad med en indikator som bekräftar korrekt montering.

Passande tillbehör