• Se pris!
  • −10%
Cybex Aton Base 2-fix
Cybex Aton Base 2-fix
Cybex Aton Base 2-fix
Cybex Aton Base 2-fix

Cybex Aton Base 2-fix

513126002
I lager
1 345,50 kr 1 495,00 kr -10%
Inkl. moms

Cybex Aton Base 2-fix i kombination med babyskyddet Cybex Aton 5 skapar en optimerad skyddseffekt genom fastsättning med ISOFIX. Basen monteras med ISOFIX-fästena i bilen eller med bilens bälte om ISOFIX-fästen saknas. Babyskyddet klickas därefter enkelt fast i basen. Säker montering vid varje bilfärd.

Cybex Aton Base 2-fix

Säker och enkel installation för maximal komfort. Babyskyddet Cybex Aton 5 klickas fast direkt på basen, vilket gör fastspänningsprocessen i bilen enkel, smidig och säker varje gång.

Cybex Aton Base 2-fix monteras i bilen med ISOFIX-anslutningen, vilket ger stor säkerhet och stabilitet. Alternativt kan basen även monteras med bilens bälte om bilen saknar Isofix-fästen. Det justerbara stödbenet ger extra stabilitet. Basen är utrustad med en indikator som bekräftar korrekt montering.

Cybex

Cybex ifrågasätter och är inte rädd för att utmana marknaden. Cybex har blivit ledande inom barnsäkerhet och ses som ett innovativt livsstils- och modemärke. Med sin genomtänkta inställning designar CYBEX produkter för föräldrar samtidigt som man trycker gränserna framåt vad gäller säkerhet, design och funktion.

I början av 2014 gick det tyska företaget CYBEX och Goodbaby International Holdings Limited ihop. Goodbaby är en ledande tillverkare för hållbara babyprodukter, med huvudkontor i Kina. Med sina imponerande 25 år inom forskning, utveckling, design, test och egna produktionsanläggningar sätter Goodbaby de globala standarderna: Säkerhet, innovation, design och tillverkning.

Välkommen att utforska Cybex produkter

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.