Crescent Marathon, Svart

56432-78

Crescent Marathon. Gjord för svenska förhållanden med snö, sommar, regn och hård miljö. Crescent strävar att göra Marathon till den bästa joggingvagnen i världen. Hur? Genom att använda endast high end-delar tillsammans med svensk ingenjörskonst och smart teknisk integrering.

Färg: Svart

Inkommer årskiftet 2016/2017. Priset kan komma att justeras närmre lanseringen.

Mer detaljer

5 995 kr

Produktbeskrivning

Crescent Marathon - Svart

Välj Crescent Marathon om du vill: Springa/löpa utan kompromisser, promenera och ha kolla på din egen förbrukning eller helt enkelt ha en grymt cool barnvagn som verkligen sticker ut från mängden.

Den 3-hjulinga joggingvagnen Marathon har flera unika funktioner som aldrig har integrerats med barnvagnar tidigare. Det är den enda vagnen i världen som mäter gångavstånd, hastighet, hjärtslag, temperatur, kalorier och skickar data från sensorerna till den vattentäta datorn genom bluetooth. Med liknande sele / säkerhetsbälte-system som används i bilbarnstolar, CFA, ökar säkerheten till en helt ny nivå samtidigt som förälder sparar tid och problem med denna snabba och säkra bälteslösning.  För att säkerställa att skivbromsens funktion även under våta förhållanden, har Marathon skivbroms av metall i stället för gummidynor. Utöver detta finns det också en separat parkeringsbroms. Vattentätt tyg garanterar en torr och bekväm upplevelse för barnet i vagnen.

Det finns heller inga svåra vägar eller underlag för de stora 16 tums lufthjulen. Tillsammans med gas stötdämparna är Marathon mycket väl utrustad för extrema förhållanden. Marathon är testad till dubbla mängder av testcykler än EN1888:2012 kräver.

Leverans av Marathon?

Crescent kvalitetstestar vagnen ytterligare och senaste nytt är att den släpps i årskiftet 2016/2017. Den som väntar på något gott...

Mer info fylls på så fort vi vet något nytt.

Passande tillbehör