Välkommen till Mountain Buggy Luxury Collection

Fyra modeller i Mountain Buggy Luxury Collection

Mountain Buggy Luxury Collection

Duet Herringbone

Ytterligare steg har tagits för att förfina och göra dubbelvagnen Duet ännu mer funktionell och attraktiv. Här med snygga Herringbone (fiskbensmönster på svenska). Mönstret kan spåras tillbaka ända till romarriket men i modern tid kallas det fiskbensmönster. Ett riktigt klassiskt tyg - på Mountain Buggy Duet Luxuy Collection.

KÖP / LÄS MER OM DUET HERRINGBONE

Urban Jungle Herringbone

Urban Jungle Herringbone från Mountain Buggy i ursnygga Luxury collection. En bekväm och körglad barnvagn med stor och ombonad sittdel. Vagnen levereras tillsammans med en matchande skötväska. Snygga Herringbone (fiskbensmönster på svenska) är ett mönster som kan spåras tillbaka ända till romarriket.

KÖP / LÄS MER OM URBAN JUNGLE

Urban Jungle Pepita

Urban Jungle Luxury Collection i färgen Pepita. En bekväm och körglad barnvagn med stor och ombonad sittdel. Vagnen levereras tillsammans med en matchande skötväska. 50-talsinspiration. Svart chassi och svart läderhandtag gör barnvagnsäventyret extra trevligt.

KÖP / LÄS MER OM URBAN JUNGLE

Urban Jungle Nautical

Urban Jungle i färgen Nautical. Ingår också i Luxury Collection från Mountain Buggy. Superfräsch och nautisk stil med bruna läderdetaljer. En bekväm och äventyrlig vagn med stor och ombonad sittdel. UJ Nautical levereras tillsammans med matchande skötväska.

KÖP / LÄS MER OM URBAN JUNGLE

Swift Pepita

Mountain Buggy Swift i snyggt svart/vit pepita-mönster. Ingår i Luxury collection, med skinnhandtag, sittbygel i skinn samt punkteringsfria gummihjul (aeromaxx). Vagnen levereras inkl. en matchande skötväska som enkelt hängs på handtaget med medföljande clips.

KÖP / LÄS MER OM SWIFT

Cosmopolitan Geo

Cosmopolitan Geo Luxury collection från Mountain Buggy. Komplett vagnpaket med vändbar sittdel med fotsack, liggdel och skötväska. Punkteringsfria hjul och ergonomisk sittdel. Utvecklad för den stilmedvetna föräldern där färg, mönster och materialval står i centrum.

KÖP / LÄS MER OM COSMOPOLITAN

Swift Luxury Collection Pepita

Duet Herringbone

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.