Om Syskonhuset

Familjeföretaget med hjärta

Under hösten 2009 utvecklades idén om en webshop med barnprodukter (lägligt under mamma- och pappaledighet). Vi (Joel & Tanja) döpte projektet till Barngrottan. Bygget startade i januari 2010 och i mars samma år kom första kundordern. Under sommaren 2010 öppnade vi portarna till vårt showroom. Vårt garage byggdes om och kunderna strömmade till hemma hos oss.

2012 

2012 var det är dags för nästa steg. Showroomet blev tillslut för litet, och saknaden av garaget gjorde sig påmint. Vi öppnar en riktig barnbutik!
Syskonhuset heter vi fr.o.m. November 2011, men allt var egentligen detsamma. Vi har ett kvalitativt och noga urval av ytterkläder och accessoarer där funktion, hållbarhet och bra passform är fokus samt ett brett utbud av syskonvagnar och barnvagnstillbehör.

2013

Under 2013 arbetade vi allt närmre våra leverantörer. Vissa nya, andra var med från starten 2010. I butiken fanns nu över 20 st syskonvagnsmodeller som vi arbetade aktivt med. Syskonhuset har mycket god renommé hos barnvagnsköpare och är den enda butiken i Stockholm, och Sverige, som enbart säljer syskon- och tvillingvagnar. Under hösten utökade vi vår verksamhet och började även att skicka syskonvagnar på nätet.

2014

Nytt år nya framsteg. Vi fortsatte i samma anda men tittade även på framtida expansion. Under våren knöt vi upp ytterligare ett par nya syskonvagnsmärken. Ett par av våra befintliga leverantörer släpper även nya årsmodeller som vi självklart tar in (alltid senaste modell hos Syskonhuset). Expanderar verksamheten med singelbarnvagnar och blir en av Stockholms barnvagnsbutiker med många visningsvagnar i butik.

2015

Butiken rullar på medan webshoppen fullständigt exploderar. Vi packar nätordrar på löpande band och tar hand om butikens kunder som vi alltid gjort. Med omtanke och hög kunskap. Vi börjar fundera på flytt och åker runt i hela mellansverige i jakt efter rätt plats. Location location location!

2016

Butiken i Stockholm, webshoppen och vårt lager är proppfulla med barnvagnar och babyartiklar. Vi tittar på ny lokal och bestämmer oss. Vi köper en lantbruksfastighet, öppnar gårdsbutik och flyttar från storstaden till landet. Crazy, men så rätt. Både personligt och för företaget. Nya gårdsbutiken öppnade i september 2016 efter en del renovering. En spännande tid framöver. Välkomna!

Syskonhuset kan du följa på Facebook eller Instagram @syskonhuset

Företagsuppgifter

Syskonhuset ägs och drivs av
Barnfamiljen AB
Orgnr: 556898-6706
Momsregistreringsnummer: SE556898670601

Vi driver Syskonhuset.se och Dregelhaklappar.se