Hej! Lär känna Syskonhuset...

Kärkunskap!

Kunskap och kärlek. Syskonhuset är ett familjeägt svenskt företag. Som så många andra företag startade det i ett garage 2010 och strax där efter kom första ordern - och på den vägen är det. Vi på Syskonuset har kärkunskap till barnvagnar och allehanda tillbehör till baby och barn.

2016 omformade vi vårt koncept. Från storstadsbutik till gårdsbutik. På landsbygden. Ägarna ville ta det lugnare men samtidigt utveckla företaget. Beslut togs att lämna Stockholm, till fördel för en gård på landet. Ett läskigt beslut att ta, men så mycket bättre för miljön, familj, barn och hälsa.

När du handlar hos Syskonhuset ger du näring och energi till svensk landsbygd. Typ som med närproducerad svensk mjölk. Vi lever enkelt, driver företaget utan vinsthets och värnar om vår närmiljö. Vi har byggt upp vår verksamhet utan finansiärer eller kapital. Det gör oss medvetna och väldigt personligt insatta i allt kring det vi säljer och levererar. Från inköp till order.

Vi är en barnvagnsbutik med brett sortiment av barnvagnar och djup kunskap. Vare sig du är förstagångsföderska, väntar tillökning eller driver dagverksamhet hittar vi tillsammans en bra transportlösning. Syskonhuset säljer även barnvagnstillbehör och babyartiklar. Vi har bra priser men är inte alltid billigast, med förhoppning att du som kund ser mervärdet i vårt landsbygdskoncept som det du just läst här ovan. Mötet med dig som kund är superviktigt. Att slappna av, inte känna dig sälj-påhoppad eller kunskapsnedvärderad är självklarheter här. Tryggt!

Vi har egna barn, vi lever i verkligheten, gjort våra misstag, lärt oss av framgångarna och lär våra kunder det mesta vi vet.

En del i vår verksamhet är utomhuskörning av barnvagnar. En uppskattad “grej” och något som gör att våra kunder stannar ett tag i butiken. Provar sig fram. Testar. Provlastar i bilen. Känner. Klämmer. Att köpa en barnvagn kan vara minst lika tidskrävande som att köpa bil. Vi vet.

Välkommen till Syskonhuset!
/Tanja & Joel med personal

PS. Vill du prata mer personligt om att ta steget från storstad till landsbygd är du välkommen att kontakta oss.

Följ oss gärna på Facebook eller Instagram

Företagsuppgifter

Syskonhuset ägs och drivs av
Barnfamiljen AB
Orgnr: 556898-6706
Momsregistreringsnummer: SE556898670601
Bankgiro: 890-1555
SWISH: 1230637736

Vi driver Syskonhuset.se och Brandskydda.se

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.