Köpa syskonvagn på nätet

Hej!

Att köpa barnvagn från Syskonhuset är både lätt och tryggt. Med barnvagn menar vi syskonvagn, tvillingvagn eller trillingvagn. Vi kan verkligen ALLA våra produkter och har svar på i princip ALLT rörande syskonvagnar, tvillingvagnar och dito barnvagnstillbehör.

Hur går det till?

Du köper och vi levererar. Så enkelt är det, men givetivs finns ett par steg på vägen.
1. Se till att välja RÄTT vagn (se nedan "Att tänka på")
2. Välj den barnvagn och tillbehör ni bestämt er för.
3. I kassa registrerar du dina uppgifter, väljer leveranssätt samt hur du vill betala.
4. Ett bra ordersystem meddelar dig olika orderstatus under orderns gång.
5. Vi levererar. Har du angett ett mobilnummer får du ett SMS, alt. personlig avisering vid hemleverans.

Att tänka på

Vid köp av barnvagn på nätet gäller distanshandelslagen. Du har bland annat 14 dagars returrätt, men du betalar själv returfrakten. Det är alltså viktigt att välja RÄTT vagn från början för att undvika onödiga kostnader.

Läs och mät
- Läs på om produkten och vad vi rekommenderar. Läs Ärliga rutan på produktsidan.
- Mät era dörrar, bilens bagageutrymme, hissen eller andra "hinder" som finns i vardagen. Mät även barnen. Är de små eller stora i växten?

Hjälp? Blir du inte klok på alla rekommendationer/ålderskillnader och syskonvagnsmått. Ring eller maila oss för personlig service.

Frakt

Frakten kostar alltid 19:- oavsett hur mycket mer produkter du adderar ordern. Vi skickar hela din order samtidigt. Delleverans är ej möjlig. Vi leverar alla barnvagnar med DHL.

Retur/Ångerrätt

Enligt distanshandelslagen har du 14 dagar på dig att nyttja ångerrätt. Att tänka på är att du som kund betalar returfrakten - det är alltså viktigt att du väljer rätt barnvagn från start.

Fel i leveransen?

Våra barnvagnsleverantörer packar väldigt sällan fel i kartongerna. Om något saknas, vänligen gå igenom allt material i kartongen. Ibland fastnar smådelar i tyger, gömslen eller i omkringliggande packmateriel.

Frågor?

Vi finns här för er och hjälper er att hitta en bra syskon-, tvilling- eller trillingvagnslösning.

Välkommen till Syskonhuset - Specialisten på flerbarnsbarnvagnar!

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.