Baby Jogger City Tour Komplett paket - Violet

94-BJ1979969-p


Komplett paket inkl. barnvagnen City Tour, 1 st mugghållare (original), 1 st sittbygel (original), 1 st regnskydd (original) och förvaringsväska/travelbag.

Färg på vagnen: Lila (Violet)

Mer detaljer

3 995 kr

-343 kr

4 338 kr

Produktbeskrivning

Baby Jogger City Tour Komplett paket - Violet

KOMPLETT PAKET. DETTA INGÅR:

1 st City Tour, Violet
1 st Mugghållare (original)
1 st Sittbygel (original)
1 st Regnskydd (original)
1 st förvaringsväska/travelbag (original)

Kompakt barnvagn med en maxbelastning på hela 22.5 kg. Med ett stabilt chassi på klassiskt Baby Jogger-manér och med rymlig sittdel är City Tour här för att stanna. Följsam och stadig för att vara en resevagn. Du fäller lätt ihop vagnen och tar med den var du än befinner dig. Lätt att packa med på resan, i bilen, i båten, på utflykten eller shoppingturen i stan. Även perfekt som extravagn hos närstående. Rekommenderas från 6 månader upp till ca 3-4 år.

Chassi

Det delvis svetsade chassit gör City Tour till en av klassens stabilaste resevagnar. Vi har själva testat och provkört med mycket vikt i vagnen. Den känns vridstyv och tar sig runt i butiker och på stan smärtfritt och lätt. Vagnen har en max viktgräns på 22.5 kg. Handtaget är fast. Bromsen låses med ett fotreglage. Mycket rymlig varukorg - här kommer inte konkurrenterna ens i närheten.
På chassit kan man fästa flera olika originaltillbehör. Frontbygel och mugghållare finns att köpa till. Även regnskydd. Se alla originaltillbehör här.

Sittdelen

För att vara en "kompaktvagn" är City Tour rymlig på insidan. Sittdelen är bred och plus för rygglängden. Ryggvinklen justeras med rem på baksidan och det går att få upp sittvinkeln riktigt bra om man trycker fram plattan och drar åt "ett sista hack". Ryggen kan fällas till ett viloläge. Tåligt nylontyg där suffletten har solskyddsklassning UPF 50+. Suffletten har även titthål/ventilationslucka. Extra solskyddsskärm framtill.

Ihopfällning

City Tour fälls lätt ihop och upp. Transportlås finns. Baby Joggers egen "Quick Fold Technology" finns även på denna vagn med en extra öppningsmekanism på handtaget. Vagnen viks trippelt och tar extremt liten plats.

Däck och köregenskaper

Punkteringsfria 5"-hjul fram och 6"-hjul bak. Alla hjul kan demonteras. Det främre hjulen har lite fjädring, är roterbara och låsbara.
Baby Jogger City Tour trivs den bäst på släta underlag. Vagnen är direktstyrd, vridstyv och mycket lätt att köra. Lätt att lasta i bil eller ha med på resa.

Fakta

Vikt: ca 7 kg
Maxbelastning: 22.5 kg

Mått

Bredd: 45 cm
Längd uppfälld: 91 cm
Höjd uppfälld: 98 cm
Ihopfälld: 56 x 23 x 45 cm

Passande tillbehör