Baby Jogger City Tour - Garnet

94-BJ1979973

City Tour. Baby Jogger-kvalitet med rymlig sittdel, lång rygg och hög viktkapacitet på 22.5 kg. City Tour blir väldigt liten ihopfälld.

Inkl. förvaringsväska/travelbag.

Färg: Röd (Garnet)

Mer detaljer

Leveranstid 1 vecka

2 995 kr

Produktbeskrivning

Baby Jogger City Tour - Röd

Kompakt barnvagn med en maxbelastning på hela 22.5 kg. Med ett stabilt chassi på klassiskt Baby Jogger-manér och med rymlig sittdel är City Tour här för att stanna. Följsam och stadig för att vara en resevagn. Du fäller lätt ihop vagnen och tar med den var du än befinner dig. Lätt att packa med på resan, i bilen, i båten, på utflykten eller shoppingturen i stan. Även perfekt som extravagn hos närstående. Rekommenderas från 6 månader upp till ca 3-4 år.

Chassi

Det delvis svetsade chassit gör City Tour till en av klassens stabilaste resevagnar. Vi har själva testat och provkört med mycket vikt i vagnen. Den känns vridstyv och tar sig runt i butiker och på stan smärtfritt och lätt. Vagnen har en max viktgräns på 22.5 kg. Handtaget är fast. Bromsen låses med ett fotreglage. Mycket rymlig varukorg - här kommer inte konkurrenterna ens i närheten.
På chassit kan man fästa flera olika originaltillbehör. Frontbygel och mugghållare finns att köpa till. Även regnskydd. Se alla originaltillbehör här.

Sittdelen

För att vara en "kompaktvagn" är City Tour rymlig på insidan. Sittdelen är bred och plus för rygglängden. Ryggvinklen justeras med rem på baksidan och det går att få upp sittvinkeln riktigt bra om man trycker fram plattan och drar åt "ett sista hack". Ryggen kan fällas till ett viloläge. Tåligt nylontyg där suffletten har solskyddsklassning UPF 50+. Suffletten har även titthål/ventilationslucka. Extra solskyddsskärm framtill.

Ihopfällning

City Tour fälls lätt ihop och upp. Transportlås finns. Baby Joggers egen "Quick Fold Technology" finns även på denna vagn med en extra öppningsmekanism på handtaget. Vagnen viks trippelt och tar extremt liten plats. Förvaringsväska ingår, färgmatchad med vagnen. Väskan kan även bäras på ryggern som en ryggsäck.

Däck och köregenskaper

Punkteringsfria 5"-hjul fram och 6"-hjul bak. Alla hjul kan demonteras. Det främre hjulen har lite fjädring, är roterbara och låsbara.
Baby Jogger City Tour trivs den bäst på släta underlag. Vagnen är direktstyrd, vridstyv och mycket lätt att köra. Lätt att lasta i bil eller ha med på resa.

Fakta

Vikt: ca 7 kg
Maxbelastning: 22.5 kg

Mått

Bredd: 45 cm
Längd uppfälld: 91 cm
Höjd uppfälld: 98 cm
Ihopfälld: 56 x 23 x 45 cm

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt