Baby Jogger ståbräda 2019
Baby Jogger ståbräda 2019
Baby Jogger ståbräda 2019
Baby Jogger ståbräda 2019

Baby Jogger ståbräda

BJ2084012
I lager
1 095,00 kr
Inkl. moms

Baby Jogger ståbräda (Glider board). Passar på Baby Jogger City Mini 2, City Mini 2 4W, City Mini GT 2, City Select och City Select Lux.

Brädan har justerbar ståvinkel och är utdragbar för att passa just din modell på barnvagn.. Hängs enkelt upp på vagnens bakastag när den inte används.

Färg: Svart

Baby Jogger ståbräda

Till din äldsta som gillar att ta sig fram själv men som ibland blir trött är ståbräda den perfekta lösningen. Bara haka fast bak på din Baby Jogger barnvagn för att sedan rulla tillsammans.

Rejäla inlineshjul för tyst och smidig körning samt tror halksäker yta för det större barnet att stå på. Möjlighet finns att fälla upp och fästa ståbrädan i vagnen då den inte används.

Ståbrädan är justerbar på längden vilket innebär att du kan bestämma avståndet mellan vagnen och plattan där det större barnet står på. Du skjuter lätt ut den och på så sätt kan barnet stå utanför handtaget eller innanför beroende på hur mycket plats det finns för barnet. Enkelt att justera.

Maxbelastning: 20,5 kg

Passar:

- City Mini 2
- City Mini 2 4W
- City Mini GT 2
- City Select (alla årsmodeller)
- City Select Lux

Baby Jogger är ett amerikanskt märke med inriktning på jogging- och resevagnar. Deras vagnar är genomgående lätta att fälla ihop tack vare deras patenterade "Quick fold" som finns på flera av deras modeller.
No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.