Britax B-Motion 4 - Visningsvagn

77-2000022961

Britax B-Motion 4 är en liten och smidig sittvagn med två svängbara framhjul. Skön fjädring för en mjuk körning. Stälbart handtag och sittdel med fulltliggläge. Vagnen blir liten ihopfälld och passar bra att ta med på resan. Inkl. sittbygel och babyskyddsadapter.

Färg: Blå med svart chassi

UTFÖRSÄLJNING AV BUTIKENS VISNINGSVAGN. Priset gäller endast denna vagn.

Mer detaljer

2 495 kr

-900 kr

3 395 kr

Produktbeskrivning

Britax B-Motion 4

Nu säljer vi vår VISNINGSVAGN som stått i vår butik för att göra plats för nya vagnar. Priset gäller endast denna vagn. Detta är ett demoex och några mindre märken kan finnas på vagnen. Vi packar ner vagnen i kartong och skickar den till dig.

Rymlig sittvagn/Sulky

Britax B-Motion är en av Britax mest sålda sittvagnar. Rymlig sittdel och liten ihopfälld. Möjlighet att köpa till vinterhjul att fästa på vagnen om den ska med på lite tuffare äventyr. B-Motion är en stabil och skön sittvagn / Sulky till barn från 6 månader - ca 4 år.

Chassi

Lätt aluminium chassi. Vagnen har en max viktgräns på totalt 24 kg (17 kg barn + 4 kg i varukorg + 1 kg i förvarinsficka + 2 kg på handtaget). Handtaget är ställbart i flera olika lägen. Bromsen regleras med foten på bakaxeln.
Vagnen levereras inkl. babyskyddsadaptrar vilket innebär att du kan fästa babyskyddet BABY-SAFE plus SHR II och Britax Römer Primo direkt på vagnen.

Sittdelen

B-Motion 4 har en hel sittdel som är framåtvänd. Sittvinkeln mellan lår och vad är fast. Ryggen går att fälla till fullt liggläge. Steglös reglerbar vinkel. Tåligt nylontyg som är lätt att torka av. Förvaringsfack på baksidan av ryggsitsen. Suffletten går att öppna upp med dragkedja för att få mer ventilation. Inkl. Sittbygel.

Ihopfällning

Vagnen fälls enkelt ihop med en hand genom att dra i ett "handtag" i sitsen - vilket innebär ett enkelt lyft i remmen som sitter i sitsen. Vagnen viks dubbelt och tar extremt liten plats.

Däck och köregenskaper

Däcken runt om är lufthjul. Alla hjul kan demonteras. De främre hjulen är roterbara / låsbara. Fjädring på samtliga fyra hjul bidrar till en mjukare körning i all terräng. Vagnen är direktstyrd, vridstyv och mycket lätt att köra.

Passande tillbehör