Britax B-Motion 3 - Visningsvagn

77-2000023142

Britax B-Motion 3 är en liten och smidig sittvagn med ett svängbart hjul fram. Skön fjädring för en mjuk körning. Stälbart handtag och sittdel med fulltliggläge. Vagnen blir liten ihopfälld och passar bra att ta med på resan. Inkl. sittbygel.

Färg: Flame red (röd med svart chassi)

UTFÖRSÄLJNING AV BUTIKENS VISNINGSVAGN. Priset gäller endast denna vagn.

Mer detaljer

2 495 kr

-900 kr

3 395 kr

Produktbeskrivning

Britax B-Motion 3

Nu säljer vi vår VISNINGSVAGN som stått i vår butik för att göra plats för nya vagnar. Priset gäller endast denna vagn! Skickas inte utan hämtas i vår butik i Örbyhus (30 minuter norr om Uppsala).
Ring gärna butiken på 018-33 70 30  innan du kommer så reserverar vi den åt dig.

Rymlig sittvagn/Sulky

Britax B-Motion är en av Britax mest sålda sittvagnar. Rymlig sittdel och liten ihopfälld. Ställbart handtag och lufthjul. B-Motion är en stabil och skön sittvagn / Sulky till barn från 6 månader - ca 4 år.

Chassi

Lätt aluminium chassi. Vagnen har en max viktgräns på totalt 24 kg (17 kg barn + 4 kg i varukorg + 1 kg i förvarinsficka + 2 kg på handtaget). Handtaget är ställbart i flera olika lägen. Bromsen regleras med foten på bakaxeln.
Vagnen levereras inkl. babyskyddsadaptrar vilket innebär att du kan fästa babyskyddet BABY-SAFE plus SHR II direkt på vagnen.

Sittdelen

B-Motion 3 har en hel sittdel som är framåtvänd. Sittvinkeln mellan lår och vad är fast. Ryggen går att fälla till fullt liggläge. Steglös reglerbar vinkel. Tåligt nylontyg som är lätt att torka av. Förvaringsfack på baksidan av ryggsitsen. Suffletten går att öppna upp med dragkedja för att få mer ventilation. Inkl. Sittbygel.

Ihopfällning

Vagnen fälls enkelt ihop med en hand genom att dra i ett "handtag" i sitsen - vilket innebär ett enkelt lyft i remmen som sitter i sitsen. Vagnen viks dubbelt och tar extremt liten plats.

Däck och köregenskaper

Däcken runt om är lufthjul. De bakre hjulen är 12" och det främre 10". Alla tre hjul kan demonteras. Det främre hjulet är roterbara / låsbart. Fjädring på samtliga hjul bidrar till en mjukare körning i all terräng. Vagnen är direktstyrd, vridstyv och mycket lätt att köra.

Passande tillbehör