Canopy pack B-Agile 4 plus & B-Motion 4 plus - Lagoon Green

Canopy pack B-Agile 4 plus & B-Motion 4 plus - Lagoon Green

2000023133
I lager
695,00 kr
Inkl. moms

Sufflett och bygelskydd till Britax B-Motion 4 Plus och B-Agile 4 Plus. Byt enkelt färg på din vagn genom att köpa ett nytt color pack. Passar alla årsmodeller.

Skyddande sufflett med solskydd och UPF 50+

Färg: Lagoon Green (turkosgrön)

Britax Color pack - Lagoon Green

Colorpack till Britax B-Agile 4 plus och B-Motion 4 plus. Komplett paket inkl. sufflett och skydd till sittbygeln i samma färg. Byt enkelt färg på din Britax sittvagn genom att köpa ett nytt color pack til din svarta bas. 

Passar även vanliga Britax B-Agile 3 & 4 samt B-Motion 3 & 4. Alla årsmodeller. Har du en äldre modell så behöver du ta bort det svarta tyget på din sittbygel för att sedan dra på det  nya bygelskyddet som följer med i detta colorpack. Enklast är att klippa bort det med en sax så att enbart den hårda metallen är kvar. Det nya bygelskyddet fästs enkelt med dragkedja runt sittbygeln. Suffletten som följer med detta color pack är av den mer täckande modellen utan nätinfällningen ovanpå.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.