BABY-SAFE i-SIZE inkl. ISOFIX bas | Storm Grey

2000025609

Komplett paket inkl babyskydd och ISOFIX bas till bilen. BABY-SAFE i-SIZE är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 (i-Size). BABY-SAFE i-SIZE är utformat för att skydda ditt barn och göra resan bekväm, direkt från födseln upp till 15 månaders ålder eller då barnet når en längd av 83 cm.

Färg: Storm Grey (grå)

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

4 090 kr

Produktbeskrivning

BABY-SAFE i-SIZE inkl. ISOFIX bas - Storm Grey

BABY-SAFE i-SIZE är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 (i-Size) och kan användas direkt från födseln upp till 15 månaders ålder (max 83 cm).

Babyskyddet har integrerade adaptrarna så att man enkelt kan fästa babyskyddet i BRITAX vagnar med funktionen CLICK & GO. Kan klickas direkt på Britax Affinity 2 och Smile 2 utan adaptrar emellan. På Britax Go, Go Next och Go Big används vagnens babyskyddsadaptrar mellan vagn och babyskydd. 

PATENTERAD LUTNINGSTEKNOLOGI GÖR RESAN SÄKRARE OCH SKÖNARE
Det är svårt att avgöra vilket sittläge som är bäst för det nyfödda barnet i bilen. Innan barnets muskler hunnits utvecklats tillräckligt är en planare sittställning oftast bekvämast, medan ett mer upprätt läge ger större säkerhet vid en eventuell krock. Med BABY-SAFE i-SIZE får du en enkel lösning på problemet, babyskyddet erbjuder din baby ett planare sittläge utan att kompromissa med säkerheten , och när du justerar huvudstödet justeras även barnets position.

BABY-SAFE i-SIZE  babyskydd har ett stabilt och ombonat babyinlägg som ger det nyfödda barnet extra stöd och gör att barnet sitter bra och stadigt i babyskyddet.

Babyskyddet har ett justerbart huvudstöd och 5-punktssele som anpassas i takt med att ditt barn växer.

BABY-SAFE i-SIZE Bas - ISOFIX (ingår)

Du kommer att sätta in och ta ut ditt babyskydd ur bilen många gånger, speciellt under de första månaderna, och tack vare BABY-SAFE i- SIZE BASE är det riktigt enkelt. Basen lämnar du kvar i bilen, förankrad med ISOFIX-fästen, och babyskyddet tar du loss samt fäster i basen med ett enkelt handgrepp. Tydliga färgindikatorer visar att du fäst babyskyddet ordentligt – en extra trygghet för dig som förälder.

Höj- och sänkbart stödben
Stödbenet ger babyskyddets bas extra stabilitet via bilens golv. Det minimerar den tippande och roterande rörelsen, och minskar den framåtriktade kraft som ditt barn utsätts för vid en eventuell krock, vilket innebär ett ökat skydd. För att garantera en säker installation kan stödbenet justeras till exakt den höjd som passar bäst i din bil. Indikatorn, som är enkel att avläsa, visar när stödbenet står stabilt mot bilens golv.

Justerbara ISOFIX-fästen
Med justerbara ISOFIX-fästen kan ISOFIX-armarna förlängas så du enkelt kan fästa eller ta loss basen från bilens ISOFIX-fästen. När bilens och basens ISOFIX-kopplingar länkats samman ska du föra basen så långt bak som möjligt i sätet. På så sätt hindras babyskyddet från att lyftas uppåt vid en eventuell krock.

Passande tillbehör