Britax BOB Revolution Pro - Röd

2000025584

Med BOB Revolution Pro blir hela världen till en lekplats. Vagnen är godkänd att både springa och åka rullskridskor med. Denna jogging- och allroundvagn kan hantera alla utmaningar och all terräng. En mycket kompetent vän med många fina tekniska detaljer och hög viktkapacitet.

Färg: Röd (Red)

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

6 795 kr

Produktbeskrivning

Britax BOB Revolution Pro, Röd

BOB Revolution Pro introducerades 2013. Våra Revolutionvagnar är tillverkade 2016 vilket medför att du som kund alltid får senaste modell från fabrik. Ibland sker små uppdateringar och tweaks i produktionsbatcher, och då är det tryggt att veta att vi har den senaste fabriksmodellen.

Springa, löpa, lunka, gå, powerwalk, i skogen, i leran, i regnet, på stan, över kullerstenen, i bilen, på resan, i mataffären. Revolution Pro har alla möjligheter!
Med ett lås- och svängbart framhjul, handbroms (trumbroms på bakhjulen) och justerbart handtag kombineras komfort och säkerhet. Du och vagnen blir "ett". Du är fri att njuta av familjelivet utan några som helst begränsningar. Du kan använda Revolution Pro som sittvagn, som liggvagn till nyfödd eller med babyskydd (bilstol). Till vagnen finns även en mängd olika originaltillbehör.

Chassi

Revolution Pro är godkänd för löpning och inlinesåkning. Vagnen har avancerad en trumhandbroms och ett stötdämpningssystem som hjälper vid ojämt underlag. Handtaget är justerbart i höjd. Vadderat. Handledsrem finns för ökad säkerhet. Chassit är tillverkat i aluminum med hög hållfasthet.

Köregenskaper

Lufthjul tillsammans med chassidämning är en oslagbar kombo. Hjulen mäter 12" fram (12.5 x 1.75") och 16" bak (16 x 1.75") och är tillverkade av slagtålig polymerkomposit. Alla kullager är slutna för att förhindra smuts och grus så långt som möjligt. Framhjulet är lås- och svängbart för att enkelt kunna växla mellan city- och sportläge. Enkelt att finjustera framhjulet så att det rullar rakt i sportläget (vid t.ex. löpning).

Chassidämpning

Dämpningen är utvecklad ungefär som en Downhill-MTB (Mountain Bike). Geometrin är designad för minsta möjliga utrymme samtidigt som chassit inte får uppträda nervöst eller att kränga i sidled vid belastning. En stötdämpare per sida, med spiralfjäder och elastomerkärna vilket ger god fjädringsväg. Gott och väl för en barnvagn.
Dämpningens hårdhet kan ställas i två steg beroende på viktbelastning i vagnen. Position 1: 0-18 kg. Position 2: 18-32* kg

Sittdel och sufflett

Sittdel är rymlig med steglöst justerbart ryggstöd. Vadderat 5-punktssele finns och sitsen är lagom mjuk att sitta på för barnet. Suffletten har riktigt bra solskyddsvinkel och går långt ner  (går att fälla fram längre än bilderna visar). Suffletten har tittlucka/ventilation och reflexdetaljer.
Sittdelen är vävt i "Poly Dobby" med en vattenavstötande ytbehandling och öppna skumceller. Slitstarkt och funktionellt. Sittdelen kan tvättas med en lösning av ljummet vatten och mild tvål och en tvättsvamp.

Ihopfällning

Du fäller Revolution Pro i två steg - lätt som smidigt. För att få ihop vagnens storlek på höjden tas bakhjulen med fördel av. Se måtten längre ner på denna sida.

BOB Tillbehör (köps separat)

Travel system (bilstol på vagnen)
BritaxRömer babyskydd kan fästas på Revolution Pro. Du behöver även köpa till adpater till vagnen.

Liggdel (till nyfödd
Britax Bob liggdel kan fästas på Revolution Pro. Du behöver även köpa till adpater till vagnen.

Fakta

Vikt

Som sittvagn): 12.8 kg
Max viktkapacitet: 22 kg **
Maxvikt på barnet: 17 kg **
Maxvikt i korgen: 4 kg
Maxvikt i bakre förvaringsficka: 1 kg

Vikt USA
* I USA är Revolution Pro testad för totalt 34 kg
** I Europa totalt 22 kg (17 + 4 + 1 kg)

Mått

Sittyta: 22 x 37 cm (L x B)
Handtagshöjd: 87 - 117 cm
Hjulbas: City-läge 64 cm / Sport-läge 78 cm
Vagnens mått med framhjulet bakåt: 117 x 65 x 108 cm (L x B x H)
Vagnens mått med framhjulet framåt: 131 x 65 x 108 cm (L x B x H)
Ihopfälld med hjul: 100 x 65 x 41 cm (L x B x H)
Ihopfälld utan hjul: 84 x 54 x 30 cm (L x B x H)

Passande tillbehör