Britax BOB Revolution Pro syskonvagn - Svart/grå

2000010662

Med BOB Revolution Pro blir hela världen till en lekplats. Vagnen är godkänd att både springa och åka rullskridskor med. Denna jogging- och allroundvagn kan hantera alla utmaningar och all terräng. En mycket kompetent syskonvagn / tvillingvagn med många fina tekniska detaljer och hög viktkapacitet.

Färg: Svart/grå

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

8 495 kr

Produktbeskrivning

Britax BOB Revolution Pro Duallie syskonvagn

Springa, löpa, lunka, gå, powerwalk, i skogen, i leran, i regnet, på stan, över kullerstenen, i bilen, på resan, i mataffären. Revolution Pro har alla möjligheter med två barn.
Med ett lås- och svängbart framhjul, handbroms (trumbroms på bakhjulen) och justerbart handtag kombineras komfort och säkerhet. Du och vagnen blir "ett". Du är fri att njuta av familjelivet utan några som helst begränsningar. Du kan använda Revolution Pro som sittvagn, som liggvagn till nyfödd eller med babyskydd (bilstol). Till vagnen finns även en mängd olika originaltillbehör.

Syskonvagnen Duallie är rekommenderad till barn från 6 månader upp till ca 3.5-4 år eller 112 cm

Videoklipp

Chassi

Syskonvagnen Revolution Pro är godkänd för löpning och inlinesåkning. Vagnen har avancerad en trumhandbroms och ett stötdämpningssystem som hjälper vid ojämt underlag. Handtaget är justerbart i höjd. Vadderat. Handledsrem finns för ökad säkerhet. Chassit är tillverkat i aluminum med hög hållfasthet.

Köregenskaper

Lufthjul tillsammans med chassidämning är en oslagbar kombo. Hjulen mäter 12" fram (12.5 x 1.75") och 16" bak (16 x 1.75") och är tillverkade av slagtålig polymerkomposit. Alla kullager är slutna för att förhindra smuts och grus så långt som möjligt. Framhjulet är lås- och svängbart för att enkelt kunna växla mellan city- och sportläge. Enkelt att finjustera framhjulet så att det rullar rakt i sportläget (vid t.ex. löpning).

Chassidämpning

Dämpningen är utvecklad ungefär som en Downhill-MTB (Mountain Bike). Geometrin är designad för minsta möjliga utrymme samtidigt som chassit inte får uppträda nervöst eller att kränga i sidled vid belastning. En stötdämpare per sida, med spiralfjäder och elastomerkärna vilket ger god fjädringsväg. Gott och väl för en syskonvagn.
Dämpningens hårdhet kan ställas i två steg beroende på viktbelastning i vagnen. Rekommenderade lägen: Position 1 från 0-18 kg. Position 2: 18-34** kg

Sittdel och sufflett

Sittdelarna har steglöst justerbart ryggstöd med gott viloläge. Ej helt plant liggläge. Vadderade 5-punktsselar finns och sitsarna är lagom mjuka att sitta på för barnen. Individuella suffletter med riktigt bra solskyddsvinkel och går långt ner (går att fälla fram längre än bilderna visar). Suffletterna har tittlucka och reflexdetaljer.
Sittdelen är vävt i "Poly Dobby" med en vattenavstötande ytbehandling och öppna skumceller. Slitstarkt och funktionellt. Sittdelarna kan tvättas med en lösning av ljummet vatten och mild tvål och en tvättsvamp.

Ihopfällning

Du fäller Revolution Pro syskonvagn i två steg - lätt som smidigt. För att få ihop vagnens storlek på höjden tas bakhjulen med fördel av. Se måtten längre ner på denna sida.

Fakta

Vikt

Vagnens vikt: 16.6 kg
Maxvikt på barnet: 17 + 17 kg**
Maxvikt i korgen: 4 kg
Maxvikt i bakre förvaringsficka: 1 kg

Maxvikt USA
* I USA är Revolution Pro testad för totalt 45 kg (22 + 22 kg på barnen)
** I Europa totalt 40 kg (17 + 17 + 4 + 1 kg +-1 kg)

Mått

Sittyta: 22 x 31 cm (L x B)
Handtagshöjd: 87 - 117 cm
Hjulbas: City-läge 74 cm / Sport-läge 88 cm
Vagnens mått med framhjulet bakåt: 134 x 78 x 108 cm (L x B x H)
Vagnens mått med framhjulet framåt: 148 x 78 x 108 cm (L x B x H)
Ihopfälld med hjul: 113 x 78 x 41 cm (L x B x H)
Ihopfälld utan hjul: 88 x 67 x 33 cm (L x B x H)