Teutonia Vario Plus lift - Gunmetal

T706005

Hård liggdel med mjuklift-funktion till Teutonias barnvagnar Fun, Mistral, BeYou och Bliss. Vario Plus ställs direkt i vagnens sittdel i fullt liggläge. I liften kan du bädda med bäddset eller ha en babyåkpåse. En bra mobil lösning i barnvagnen.

Färg: Gunmetal (Grå)

Teutonia säljs enbart i vår fysiska butik och kan därför inte köpas "på nätet". Välkommen att besöka oss.

Mer detaljer

2 695 kr

Produktbeskrivning

Teutonia Vario Plus liggdel - Gunmetal (Grå)

Rymlig och mobil hårdlift till Teutonia - perfekt när du vill ha en bra liggdel men samtidigt kunna lyfta den ur vagnen. Vario Plus har en madrass i polyuretan som tillsammans med den ventilerade liggdelsbotten ger optimal luftcirkulation och ett hälsosamt klimat på insidan. När barnet blir lite större kan vindskyddet och madrassen göras om till en åkpåse som kan användas i sittdelen.

Liggdelen fästs säkert på sittdelen och madrasskyddet kan tvättas i 60°C. Två blixtlås längst upp på vindskyddet gör det enkelt att öppna. Bärhandtagen har extra stoppning i mitten vilket ger säkert och bekvämt bärande. Om handtagen inte används kan de förvaras i praktiska fickor på båda sidor om liften.

Hela Vario Plus kan fällas ihop för utrymmesbesparande transport när den inte används (blir ca 15 cm hög). Vario Plus kan färgmatchas med vagnens färg.

Fakta

Innermått: 79 x 31 x 18 cm (L x B x H)

Passande tillbehör