Framhjul till Basson Duo - Luft Visa större

Framhjul till Basson Duo - Luft

Reservdel till Basson Duo. 1 st original framhjul (lufthjul) inkl. innerslang, ytterdäck och fälg. Perfekt om du fått punktering på ditt framhjul och saknar kunskapen att laga punktering.

Säljs styckvis. Priset avser 1 st framhjul.

Mer detaljer

495 kr

Produktbeskrivning

Framhjul till Basson Duo - Luft

Skadad fälg eller när du inte har kunskap eller tid att byta slang/däck/kullager finns detta kompletta framhjul till Basson Duo. Observera att detta är ett lufthjul. Söker du ett nytt punkteringfritt framhjul i EVA till din Basson Duo hittar du det här.

Montering

Levereras utan framgaffel. Beroende på årsmodell på dina gamla hjul så ser avmonteringen från din befintliga framgaffel lite olika ut. Börja med att klicka av framhjulen från vagnen genom att trycka på den grå knappen på ovansidan av framjulet.

Med skruv: Sitter ditt framhjul monterad på den silvriga framgaffeln med skruv behöver du en skruvmejsel samt en skiftnyckel. Skruva loss de två skruvarna som sitter på vardera sida om framgaffeln.

När däcket är loss tar du det nya lufthjulet och klickar i med snabbfästena. OBS! Se till så att lufthjulet monteras åt rätt håll, så att det inte blir felvänt.