Lufthjul Basson Duo 2010-2018

95-65190

Lufthjul till Basson Duo syskonvagn (årsmodell 2010-2018). Passar ej på Basson Duo 2019. Komplett set med två bakhjul, två framhjul och två bakaxelstavar.

Med lufthjulen blir Basson Duo mycket mer lättkörd, framför allt på underlag som är lite mer ojämna (grusvägar, på långpromenaden, vinterunderlag etc.) En bra uppgradering!

Silvermetall-fälgar

OBS! Sista chansen. När nuvarande lager är slut utgår dessa lufthjul. Begränsat antal kvar...

Mer detaljer

1 295 kr

Produktbeskrivning

Lufthjul Basson Duo

Komplett set med fyra lufthjul till syskonvagnen Basson Duo. 12" bak och 8" fram, vilket är samma storlek som de punkteringsfria hjulen som sitter på vagnen vid nyköp.

Kraftigt gummidäck ytterst samt innerslang med bilventil. Både framhjul och bakhjul är kullagrade för ultimat körglädje.

Monteringsanvisningar:

Bakhjul

Levereras med nya bakaxelstavar. Ta av de gamla hjulen genom att trycka in centerknappen. För därefter in den nya bakaxelstaven i det nya lufthjulet och klicka sedan fast på din vagn. Klart!

Framhjul

Levereras utan framgaffel. Beroende på årsmodell på dina gamla hjul så ser avmonteringen från din befintliga framgaffel lite olika ut. Börja med att klicka av framhjulen från vagnen genom att trycka på den grå knappen på ovansidan av framjulsfästet.

Med skruv

Sitter dina punkteringsfria framhjul monterade på framgaffeln med skruv behöver du en skruvmejsel samt en skiftnyckel. Skruva loss de två skruvarna som sitter på vardera sida om framgaffeln.

När däcket är loss tar du det nya lufthjulet och klickar i med snabbfästena. OBS! Se till så att lufthjulet monteras åt rätt håll, så att det inte blir felvänt. Klicka sedan på de båda framjulen på vagnen. Klart!

Med snabbfäste

Sitter dina punkteringsfria framhjul monterade på den silvriga framgaffeln med två st sk. snabbfästen (kulor som du kan trycka in)? Då trycker du in den silvriga kulan och tar loss det gamla punkteringsfria däcket. Ta det nya lufthjulet och klicka i framgaffeln. OBS! Se till så att lufthjulet monteras åt rätt håll, så att det inte blir felvänt. Klicka sedan på de båda framjulen på vagnen. Klart!

Har du några frågor? Kontakta oss på info@syskonhuset.se

Smörj gärna...

Fetta in framgaffelns axeltapp som går upp i fästet. En rejäl klick vilket ger lättare styrförmåga.

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt