Hauck Malibu XL All in one - Visningsvagn

143117

malibou XL är en komplett barnvagn med liggdel, sittdel, babyskydd/bilstol, fotsack till sittdel och mugghållare. En mycket prisvärd barnvagn med många funktioner i snygg design. 

Färg: Svart med gråmelerad sufflett.

UTFÖRSÄLJNING AV BUTIKENS VISNINGSVAGN. Priset gäller endast denna vagn.

Mer detaljer

2 995 kr

-2 000 kr

4 995 kr

Produktbeskrivning

Hauck Malibu XL All in one - Visningsvagn

Nu säljer vi vår VISNINGSVAGN som stått i vår butik för att göra plats för nya vagnar. Priset gäller endast denna vagn! Skickas inte utan hämtas i vår butik i Örbyhus (30 minuter norr om Uppsala).
Ring gärna butiken på 018-33 70 30  innan du kommer så reserverar vi den åt dig.

Paket inkl:
- Sittvagn (framåtvänd)
- Liggdel med madrass och liggdelslock
- Mugghållare
- Regnskydd
- Insektsnät
- Skötväska
- Hauck Comfort Fix babyskydd

Paketpris: 4995 kr

Hauck Malibu XL passar dig som ofta är på språng! I setet ingår barnvagn med både sitt- och liggdel och ett babyskydd som kan placeras direkt på chassit. Det ingår även skötväska, regnskydd, insektsnät och mugghållare. Det här barnvagnssetet ger dig allt du kan tänkas behöva från det att ditt barn föds upp till ca 3 år.

Liggdelen kan du använda redan från början. I den ligger din bebis bekvämt och säkert på den medföljande madrassen. Även babyskyddet kan användas redan från födseln och gör det enkelt för dig att flytta din bebis från vagnen till bilen. Babyskyddet ger maximalt sidokrockskydd och har ett säkert 3-punktsbälte. Det är dessutom stoppat med säkert och bekvämt PU-skum som åter ditt barn sitta bekvämt under hela resan.


När ditt barn blir större och kan sitta upp av sig självt använder du barnvagnen i kombination med sittdelen. Sätet är brett och bekvämt för hög komfort. Ryggstödet och fotstödet är justerbart och kan fällas bakåt i fullt viloläge. Sitsen är även utrustad med 5-punktssele så att ditt barn sitter säkert i barnvagnen.

Passande tillbehör