Elodie Details Stroller - Visningsvagn

20-14202890

Elodie Details paraplyvagn. Stor täckande sufflett och perfekt på resan.

Mönster: Apple of my eye

UTFÖRSÄLJNING AV BUTIKENS VISNINGSVAGN. Priset gäller endast denna vagn.

Mer detaljer

1 495 kr

-1 000 kr

2 495 kr

Produktbeskrivning

Stockholm Stroller - GoApple of my eye

Nu säljer vi vår VISNINGSVAGN som stått i vår butik för att göra plats för nya vagnar. Priset gäller endast denna vagn! Skickas inte utan hämtas i vår gårdbutik i Örbyhus. Ring gärna butiken på 018 - 33 70 30 innan du kommer så reserverar vi den åt dig.

Kör med finess och flärd med en designad vagn från Elodie Details

Elodie Details introducerar Stockholm Stroller 2.0, det senaste tillskottet i vår ambition att göra småbarnsföräldrars vardag lite vackrare. Form, finess och funktion kombineras här i en unik komplementvagn för den medvetna konsumenten.

Vagnen håller högsta kvalitet och säkerhet. Den har testats och godkänts enligt EN 1888:2012.

De extra stora hjulparen ger framkomlighet och komfort på alla underlag - en uppskattad detalj vid shopping på kullerstensgator, på skogspromenaden eller på snömoddiga vintergator och över stadens många trottoarkanter.

När det är dags att sova fäller du ryggstödet med ett smidigt enhandsgrepp. Den smarta ”Paparazzi-suffletten” kan fällas ner hela vägen runt barnet för att skapa en skuggig och lugn omgivning. Stockholm Stroller är enkel att fälla ihop till extremt kompakt förvarings- och transportläge.

Medföljer gör dessutom en specialanpassad transportbag som är perfekt vid till exempel incheckning på flyget.

Sufflett

Extra tilltagen med extra utfällbar del som gör den riktigt låg. På baksidan finns en lite mer bearbetad ficka jmf. med vanliga Stockholm Stroller.

Chassi

Aluminiumchassi i guldfärg (ej riktig guld) ;-) Chassit är eloxerat, inte lackat. Handtagen är tillverkade i imitationsläder, vilket ger ett skönt och framförallt snyggt grepp. Justerbart benstöd med fotstöd längst ned.

Fakta

Uppfälld: 50 X 64 X 118 cm (B x L x H)
Ihopfälld: 28 X 33 X 110 cm (B x H x L)
Vikt: 7.9 kg
Max lastvikt: 15 kg