Bäddpaket till barnvagn - Blå elefant

Mysigt barnvagnspaket med påslakan, örngott, snuttefilt och vagnleksak. PÅslakansetet passar perfekt i barnvagn eller vagga (ej spjälsäng). Ljusblå och vitt från svenska Rätt Start.

Mer detaljer

595 kr

-62 kr

657 kr

Produktbeskrivning

Bäddpaket till barnvagn - Blå elefant

I detta paket ingår ett påslakanset, en snuttefilt och en barnvagnsleksak att hänga i suffletten. Fint set till nyfödd i vitt och ljusblå.

Påslakanset Elefant Eco Blå - Barnvagn

Påslakanset för nyfödda i 100% bomull. Öko Tex-certifierad. Passar främst i barnvagnar (men även mindre babysängar/vaggor)
En ekologisk produkt från Rätt Start tillverkad med största hänsyn till personmiljö, hav, sjöar och vattendrag. Alla Rätt Starts sängtextilier är certifierade enligt den hårda personmiljöstandarden Öko-Tex STANDARD 100, klass 1 Baby. Det garanterar att produkten inte innehåller några giftiga ämnen eller allergener. Detta påslakanset är 100% ekologiskt och GOTS-certifierat för att minska utsläpp i sjöar och vattendrag.

Påslakansetet är mjukt, svalt och skönt för att ge barnet maximal sovkomfort.
Tvättråd: Maskintvätt 60°C

Mått påslakan (till täcke): 70 x 80 cm
Mått örgott (till kudde): 28 x 35 cm

Barnvagnsleksak Elefant - Blå

Barnvagnsleksak med elefant. Babyn får en ny kompis och något fint att titta på. Fästs tvärs över suffletten på din barnvagn med hjälp av två klämringar. Total längd ca 36 cm. Elastisk med gummiband och kan töjas ett par cm till. Passar de flesta vagnar. Tvättråd: 40 °C.

Snuttefilt Rätt Start - Blå Elefant

Supermjuk och gosig snuttefilt med en elefant i ena hörnet till de allra minsta. Från svenska Rätt Start. Säkerhetstestad och tvättbar i maskin. Storlek: ca 22 x 22 cm

Passande tillbehör