Baby Jogger City Mini GT - Svart

BJ15410

Baby Jogger City Mini GT. Framåtvänd sittvagn med rymlig sittdel, stor täckande sufflett och som blir liten ihopfälld. Maxbelastning hela 35 kg!

Färg: Svart

Mer detaljer

4 495 kr

-1 400 kr

5 895 kr

Produktbeskrivning

Baby Jogger City Mini GT - Svart

Välbyggd, tålig och bra viktgräns

City Mini GT är en av Baby Joggers singelbarnvagnar med tre hjul, med en av de enklaste ihopfällningarna på marknaden. Letar du efter en stabil, välbyggd och lättkörd framåtvänd barnvagn/sulky är GT'n något för er. Mini GT har ett framhjul.

Chassi

Det delvis svetsade chassit gör City Mini GT till en mycket tålig och framförallt vridstyv barnvagn. Vagnen har en max viktgräns på 35 kg. Handtaget är justerbart. Bromsen låses med ett reglage upptill på sidan (handbroms).

Sittdelen

City Mini GT har en rymlig sittdel med generösa innermått. Sittvinkeln mellan lår och vad är fast. Ryggen går att fälla ca 150 grader - nästan fullt liggläge. Steglös reglerbar med remm baktill. Tåligt nylontyg som är mycket mer vadderat än vanliga City Mini. Förvaringsfack på baksidan av ryggsitsen. Suffletten har två titthål så att du kan se ditt barn.

Ihopfällning

Vagnen fälls enkelt ihop med Baby Joggers egen "Quick Fold Technology" - vilket innebär ett enkelt lyft i remmen "fold" som sitter i sitsen. Vagnen viks dubbelt och tar mycket liten plats.

Däck och köregenskaper

Däcken runt om är av gummityp (ej EVA-plast) och punkteringsfria. Storlek 8.5". Alla hjul kan tas av vid behov. Det främre hjulet är roterbart / låsbart.

Eftersom City Mini GT enbart har fjädring i framhjulen trivs den bäst på släta underlag. Vagnen är direktstyrd, vridstyv och mycket lätt att köra. Lätt att lasta i bil eller ha med på resa.

Vikt 9.5 kg

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt