City Mini 4W inkl. regnskydd & bygel - Charcoal Denim

94-BJ10410-p

Baby Jogger City Mini 4W. Famåtvänd barnvagn med 2 framhjul. Punkteringsfria hjul. Komplett paket med vagn, regnskydd och sittbygel.

Färg: Charcoal Denim (svart/mörkgrå jeansliknande tyg) 

Mer detaljer

Leveranstid 1 vecka

5 495 kr

-548 kr

6 043 kr

Produktbeskrivning

City Mini 4W inkl. regnskydd & bygel - Charcoal Denim

Paket

I detta paket ingår original sittbygel och regnskydd. Sittbygeln är justerbar i höjd samt har ett tygskydd runtom som är lätt att ta av och tvätta. Regnskyddet är även det original från Baby Jogger med perfekt passform i hög kvalité (BPA- och PVC-fritt).

Lättviktsvagn med bra viktgräns

City Mini 4W är en av Baby Joggers idealiska lättviktsvagnar, med en av de enklaste ihopfällningarna på marknaden. Letar du efter något mer stabilt än en paraplyvagn är City Mini 4W ett givet val. 4W har två framhjul till skillnad mot ett på vanliga City Mini.

Chassi

Det delvis svetsade chassit gör City Mini 4W till en mycket tålig och framförallt vridstyv barnvagn. Vagnen har en max viktgräns på strax över 22 kg. Handtaget är fast (ej justerbar vinkel eller längd) vilket gör vagnen mycket tålig. Bromsen regleras med foten på bakaxeln.

I chassit kan man fästa flera olika originaltillbehör - bland annat liggdel till baby, frontbygel, bricka och babyskyddsadapter.

Sittdelen

City Mini 4W har en hel sittdel som är framåtvänd. Sittvinkeln mellan lår och vad är fast. Ryggen går att fälla ca 150 grader - i princip horisontellt. Steglös reglerbar vinkel. Tåligt nylontyg som är lätt att torka av. Förvaringsfack på baksidan av ryggsitsen. Suffletten har två titthål.

Ihopfällning

Vagnen fälls enkelt ihop med Baby Joggers egen "Quick Fold Technology" - vilket innebär ett enkelt lyft i remmen "fold" som sitter i sitsen. Vagnen viks dubbelt och tar extremt liten plats.

Däck och köregenskaper

Däcken runt om är av EVA-typ. Storlek 8". Alla hjul kan demonteras. De främre hjulen är roterbara / låsbara.

Eftersom City Mini 4W enbart har fjädring i framhjulen trivs den bäst på släta underlag. Vagnen är direktstyrd, vridstyv och mycket lätt att köra.

Vikt 8.0 kg

Passande tillbehör