Baby Jogger City Mini GT - Slate

BJ2015383

Baby Jogger City Mini GT. Framåtvänd barnvagn / sulky med bra viktgräns (30 kg) och rymlig sittdel. Möjlighet att köpa till en liggdel till baby.

Färg: Slate (ljusgråmelerad)

Mer detaljer

Leveranstid 1 vecka

5 995 kr

Produktbeskrivning

Baby Jogger City Mini GT - Slate

Välbyggd, tålig och bra viktgräns

City Mini GT är en av Baby Joggers singelbarnvagnar med tre hjul, med en av de enklaste ihopfällningarna på marknaden. Letar du efter en stabil, välbyggd och lättkörd framåtvänd barnvagn/sulky är GT'n något för er. Mini GT har ett framhjul.

Chassi

Det delvis svetsade chassit gör City Mini GT till en mycket tålig och framförallt vridstyv barnvagn. Vagnen har en max viktgräns på 30 kg. Handtaget är justerbart. Bromsen låses med ett reglage upptill på sidan.

I chassit kan man fästa flera olika originaltillbehör - bland annat liggdel till baby, frontbygel, bricka och babyskyddsadapter.

Sittdelen

City Mini GT har en hel sittdel som är framåtvänd, rymligare än vanliga City Mini. Sittvinkeln mellan lår och vad är fast. Ryggen går att fälla ca 150 grader - i princip horisontellt. Steglös reglerbar vinkel. Tåligt tyg som är mycket mer vadderat än City Mini. Förvaringsfack på baksidan av ryggsitsen. Suffletten har två titthål.

Ihopfällning

Vagnen fälls enkelt ihop med Baby Joggers egen "Quick Fold Technology" - vilket innebär ett enkelt lyft i remmen "fold" som sitter i sitsen. Vagnen viks dubbelt och tar extremt liten plats.

Däck och köregenskaper

Däcken runt om är av gummityp (ej EVA-plast) och punkteringsfria. Storlek 8.5". Alla hjul kan demonteras. Det främre hjulet är roterbart / låsbart.

Eftersom City Mini GT enbart har fjädring i framhjulen trivs den bäst på släta underlag. Vagnen är direktstyrd, vridstyv och mycket lätt att köra. Lätt att lasta i bil eller ha med på resa.

Vikt 9.5 kg