Baby Jogger City Mini - Charcoal

Baby Jogger City Mini - Charcoal Denim

BJ1962439
Leveranstid 1 vecka
4 595,00 kr
Inkl. moms

Baby Jogger City Mini. 3-hjulig famåtvänd barnvagn med bra viktgräns och rymlig sittdel.

Färg: Charcoal Denim (svart/mörkgrå jeansliknande tyg)

Baby Jogger City Mini - Charcoal

Lättviktsvagn med bra viktgräns

City Mini är en av Baby Joggers idealiska lättviktsvagnar, med en av de enklaste ihopfällningarna på marknaden. Letar du efter en stabil och enkel sulky med bra kvalitet? City Mini är ett givet val.

Chassi

Det delvis svetsade chassit gör City Mini till en mycket tålig och framförallt vridstyv barnvagn. Vagnen har en max viktgräns på strax över 22 kg. Handtaget är fast (ej justerbar vinkel eller längd) vilket gör vagnen mycket tålig. Bromsen regleras med foten på bakaxeln.

I chassit kan man fästa flera olika originaltillbehör - bland annat liggdel till baby, frontbygel, bricka och babyskyddsadapter.

Sittdelen

City Mini har en hel sittdel som är framåtvänd. Sittvinkeln mellan lår och vad är fast. Ryggen går att fälla ca 150 grader - i princip horisontellt. Steglös reglerbar vinkel. Tåligt nylontyg som är lätt att torka av. Förvaringsfack på baksidan av ryggsitsen. Suffletten har två titthål.

Ihopfällning

Vagnen fälls enkelt ihop med Baby Joggers egen "Quick Fold Technology" - vilket innebär ett enkelt lyft i remmen "fold" som sitter i sitsen. Vagnen viks dubbelt och tar extremt liten plats.

Däck och köregenskaper

Däcken runt om är av EVA-typ. Storlek 8". Alla hjul kan demonteras. Det främre hjulet är av dubbeltyp och roterbart / låsbart.

Eftersom City Mini enbart har fjädring i framhjulet trivs den bäst på släta underlag. Vagnen är direktstyrd, vridstyv och mycket lätt att köra.

Vikt 7.5 kg

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.