City Elite Charcoal Denim

94-BJ13496

City Elite är en rymlig framåtvänd året runt-barnvagn med 12" luftsäkra gummihjul. Maxlast 34 kg. Tåligt chassi. Möjlighet finns att köpa till en liggdel till baby.

Färg: Charcoal Denim

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

6 795 kr

Produktbeskrivning

Baby Jogger City Elite - Charcoal Denim

Bekväm och säker

City Elite är en riktigt bra året runt-barnvagn med fina köregenskaper, hög maxvikt och smart ihopfällning på klassiskt Baby Jogger-manér. Passar lika bra i stan som på landet.

Chassi

Det delvis svetsade chassit gör City Elite till en mycket tålig och framförallt vridstyv barnvagn. Vagnen har en max viktgräns på 34 kg. Handtaget är justerbart i vinkel och bromsen sitter upptill på sidan av chassit - låttåtkomligt. Vid handtaget finns en organizer med fack för diverse småsaker.

I chassit kan Du fästa flera olika originaltillbehör - bland annat liggdel till baby, frontbygel, bricka och babyskyddsadapter.

Sittdelen

City Elite har en hel sittdel som är framåtvänd. Sittvinkeln mellan lår och vad kan justeras i två lägen för bättre support för små barn. Ryggen går att fälla ca 150 grader - i princip horisontellt. Steglös reglerbar vinkel. Tåligt nylontyg som är lätt att torka av. Förvaringsfack på baksidan av ryggsitsen. Sidoventilering. Suffletten har tittfönster.

Ihopfällning

Vagnen fälls enkelt ihop med Baby Joggers egen "Quick Fold Technology" - vilket innebär ett enkelt lyft i remmen "fold" som sitter i sitsen. Vagnen viks dubbelt och tar extremt liten plats.

Däck och köregenskaper

Däcken runt om är av gummityp men punkteringsfria. Storlek 12". Alla hjul kan demonteras. Det främre hjulet är roterbart / låsbart.

City Elite är direktstyrd, vridstyv och lätt att köra. Rullar utan svårigheter på de flesta underlag och i olika väderlek.

Vikt 11.5 kg

Syskonhuset-kunder har även köpt