Britax B-Motion 4 Plus - Blue Denim

77-2000025715-p

Britax B-Motion 4 Plus - en riktigt kompetent sittvagn för alla olika typer av barnvagnsäventyr. Stor och rymlig i sitsen men samtidigt smidig att köra och liten ihopfälld. Stälbart handtag, fullt liggläge och hela 103 cm i innerlängd. Färgmatchad sittbygel & fotsack samt babyskyddsadapter ingår.

Färg: Blue Denim (blåmelerad likt jeanstyg)

Mer detaljer

4 490 kr

Produktbeskrivning

Britax B-Motion 4 Plus - Blue Denim

En riktigt rymlig och modern sittvagn/sulky med fyra punkteringsfria hjul

Britax B-Motion är en av Britax mest sålda sittvagnar. 4 Plus-modellen har justerbart fotstöd och solida gummihjul. Mycket rymlig sittdel och liten ihopfälld. Möjlighet att köpa till vinterhjul (främre hjulaxeln med 2 fasta hjul) om ni ska ut på tuffare äventyr. B-Motion 4 Plus är en stabil och skön sittvagn / sulky till barn från 6 månader - ca 4 år.

Chassi

Lätt aluminiumchassi med delvis svetsad konstruktion och tålig i viktbelastning (20 kg i sitsen). Handtaget är ställbart i flera olika lägen. Bromsen regleras med foten på bakaxeln. Vagnen levereras inkl. babyskyddsadaptrar vilket innebär att du kan fästa babyskyddet BABY-SAFE plus SHR II och Britax Römer Primo direkt på vagnen. Chassit har fjädring både bak och fram.

Sittdelen

B-Motion 4 Plus har en hel sittdel som är framåtvänd. Sittvinkeln mellan lår och vad justeras med fotstödet i två olika lägen (sittläge eller liggläge). Ryggen går att fälla till fullt liggläge. Steglös reglerbar vinkel och lätt att få upp sittvinkeln ordentligt. Tåligt nylontyg som är lätt att torka av. Förvaringsfack på baksidan av ryggsitsen. Suffletten går att fälla fram med riktigt bra solskydd som följd. Ventilationslucka med nät. Sittbygel ingår, i samma färg som som suffletten.

Fotsack (ingår)

Fotsacken är perfekt under vår och höst när åkpåse är för varmt eller om barnet blivit för stor för åkpåse. Fästs enkelt runt chassit kardborrband. På baksidan finns även en kraftig rem att fästa runt fotstödet. Detta gör att fotsacken sitter mycket stadigt och klarar även de tuffaste vindbyarna. Fotpåsen går högt upp mot barnets ansikte och skyddar bra mot snö och vind.

Ihopfällning

Vagnen fälls enkelt ihop med en hand genom att dra i ett "handtag" i sitsen - vilket innebär ett enkelt lyft i remmen. Vagnen viks dubbelt och tar liten plats.

Däck och köregenskaper

Däcken runt om är solida gummihjul. Ingen risk för punktering. Alla hjul kan demonteras. De främre hjulen är roterbara / låsbara. Fjädring på samtliga fyra hjul bidrar till en mjukare körning i all terräng. Vagnen är direktstyrd, vridstyv och lätt att köra.

Videoklipp

Fakta

Bredd: 55,5 cm
Vikt: 11,5 kg
Maxbelastning sittdel: 20 kg
Maxbelastning varukorg: 4 kg

Sittdelens mått

Sits upp till sufflett: 63 cm
Ryggstödets höjd: 52 cm
Sitsen djup x bredd: 25 x 30 cm
Längd fotstöd: 28 cm

Chassi

Längd uppfälld med vinklat handtag: 95 cm
Ihopfälld utan sittbygel: 71 x 55,5 x 30 cm (L x B x H)

Handtagshöjd: 85 - 113 cm

Passande tillbehör