Britax B-Motion 3 Plus - Black denim

27967-25714

Britax B-Motion 3 Plus. En tuff barnvagn med lufthjul, bra sufflett (och solskydd) i ett kompakt hopfällt format. Klarar de flesta turer vare sig strandpromenad, cityliv eller friluftsspår. Svängbart framhjul. Ställbart handtag. Sittdel med fullt liggläge och uppfällbart fotstöd.

Färgmatchad fotsack ingår.

Färg: Black denim (mörkgråmelerad)

Mer detaljer

4 490 kr

Produktbeskrivning

Britax B-Motion 3 Plus - Black denim

En rymlig och modern sittvagn/sulky med tre hjul. Fina köregenskaper och fällbart fotstöd.

Britax B-Motion är en av Britax mest sålda sittvagnar. Motion 3 Plus har justerbart fotstöd och lång sufflett. Rymlig sittdel och liten ihopfälld. Vagnen har chassifjädring och lufthjul vilka båda hjälper vagn, passagerare och förare till en njutbar upplevelse tillsammans. B-Motion 3 Plus är en stabil och skön sittvagn / sulky till barn från 6 månader - ca 4 år.

Chassi

Lätt aluminiumchassi med delvis svetsad konstruktion och tålig i viktbelastning (17 kg i sitsen). Handtaget är ställbart i flera olika lägen. Bromsen regleras med foten på bakaxeln. Vagnen levereras inkl. babyskyddsadaptrar vilket innebär att du kan fästa babyskyddet BABY-SAFE plus SHR II eller Britax Römer Primo på vagnen. Chassit har fjädring både bak och fram.
Det går även att ha en liggdel monterad på vagnen, till nyfödd (köps separat)

Sittdelen

B-Motion 3 Plus har en hel sittdel som är framåtvänd. Sittvinkeln justeras med fotstödet i två olika lägen (sittläge eller liggläge). Ryggen går att fälla till fullt liggläge. Steglös reglerbar med rem baktill. Tåligt nylontyg som är lätt att torka av. Förvaringsfack på baksidan av suffletten. Suffletten går att fälla fram med riktigt bra solskydd som följd. UPF 50+. Ventilationslucka med nät. Sittbygel ingår, i samma färg som som suffletten.

Fotsack (ingår)

Fotsacken är perfekt under vår och höst när åkpåse är för varmt eller om barnet blivit för stor för åkpåse. Fästs enkelt runt chassit kardborrband. På baksidan finns även en kraftig rem att fästa runt fotstödet. Detta gör att fotsacken sitter mycket stadigt och klarar även de tuffaste vindbyarna. Fotpåsen går högt upp mot barnets ansikte och skyddar bra mot snö och vind.

Ihopfällning

Vagnen fälls enkelt ihop med en hand genom att dra i ett "handtag" i sitsen - vilket innebär ett enkelt lyft i remmen. Vagnen viks dubbelt och tar liten plats.

Däck och köregenskaper

Däcken runt om är luftförsedda, 12" bak och 10" fram, vilka alla bidrar till mycket goda kör- och rullegenskaper. Alla hjul kan demonteras. Framhjulet är roterbart / låsbart. Fjädring på samtliga tre hjul bidrar till en mjukare körning i all terräng. Vagnen är direktstyrd, vridstyv och lätt att köra.

Liggdel / mjuklift (tillbehör)

B-Motion 3 Plus är väldigt flexibel och enkel att anpassa efter dina behov. Tack vare det justerbara fotstödet och ryggstödet med fullt liggläge kan du använda mjuklift till din bebis i vagnen.
Med hjälp av Britax CLICK & GO-adaptrar (ingår) fäster du enkelt en matchande Britax liggdel (samma modell som till Smile) eller Britax Römer babyskydd SHR II eller Primo, på vagnen.

Fakta

Bredd: 58 cm
Vikt: 11.5 kg
Maxbelastning sittdel: 17 kg
Maxbelastning varukorg: 4 kg
Maxvikt i bakre förvaringsficka: 1 kg
Maxvikt i muggförvaring: 2 kg

Sittdelens mått

Sits upp till sufflett: xx cm
Ryggstödets höjd: 45 cm
Sitsen djup x bredd: 24 x 31 cm
Längd fotstöd: 20 cm
Fullt läggläge, längd: 89 cm

Chassi

Längd uppfälld med vinklat handtag (kortast möjlig): xx cm
Ihopfälld utan sittbygel: 70 x 58 x 41 cm (L x B x H)

Handtagshöjd: 82 - 110 cm

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt