Britax B-Lite - Coral Peach

2000027382

Sittvagn med låg vikt, fullt liggläge, sittbygel och liten ihopfälld. Britax B-Lite är perfekt att ha med på resan eller in till stan. Stor täckande sufflett med UV 50+ och nätad sittdel gör B-Lite till en perfekt sommarvagn att ha med på alla utflyter och äventyr.

Färg: Coral Peach (aprikos)

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

2 295 kr

Produktbeskrivning

Britax B-Lite. Coral Peach

Kompakt barnvagn med fullt liggläge och sittbygel. Följsam och stadig för att vara en resevagn. Du fäller lätt ihop vagnen med en hand och tar med den var du än befinner dig. Lätt att packa med på resan, i bilen, i båten, på utflykten eller shoppingturen i stan. Även perfekt som extravagn hos närstående. Rekommenderas från 6 månader upp till ca 3 år (15 kg).

Sittdelen

Ryggstödet har fullt liggläge och justeras steglöst med rem. Även fotstödet är ställbart (2 lägen). Sittdelens sidor är försedda med smarta nätpaneler som låter luften cirkulera och hjälper till att hålla ditt barn svalt under varma sommardagar. Sufflett med UPF 50+ ger svalkande och skyddande skugga till ditt barn under soliga dagar. När det är riktigt varmt kan du rulla upp sufflettens bakstycke för ökad luftcirkulation. 5-punktssele. Levereras inkl. sittbygel.

Ihopfällning

Med en enkel enhandsmanöver fäller du ihop B-Lite till ett kompakt och smidigt format. Vagnen står stadigt för sig själv i ihopfällt läge så att klädseln inte nuddar marken och riskerar att bli smutsig. Transportlås som ser till att den håller sig ihopfälld tills du vill använda den igen.

Däck och köregenskaper

Punkteringsfria hjul både fram och bak (diameter 15 cm). De främre hjulen är swivel men går även att låsa i fast läge.
B-Lite är en flexibel sittvagn som trivs bäst på plant underlag. Komplakta mått gör den smidig att ha med på resan, in till stan och i kollektivtrafiken.

Fakta

Vikt: 7.4 kg
Maxvikt barn: 15 kg
maxvikt varukorg: 4 kg

Mått

Bredd: 53.5 cm
Längd uppfälld: 87 cm
Handtagshöjd: 103 cm
Ihopfälld: 77 x 31.5 x 40 cm (längd x bredd x höjd)

Passande tillbehör