Se pris! BOZZ dunåkpåse liggdel - Svart Visa större

BOZZ dunåkpåse liggdel - Svart

15-60-250-11

Liten åkpåse som passar perfekt till barnvagnens liggdel. Tillverkad i 90% dun och 10% fjäder. Fodrad med 100% ull i botten. Mjuk och skön som värmer under årets kalla dagar. Passar även i bilens babyskydd.

Färg: Svart

Mer detaljer

557 kr

-30%

795 kr

Produktbeskrivning

BOZZ dunåkpåse liggdel - Svart

Liten babyåkpåse med insida i mjuk bomull (dunsäker). Passar till babyskyddet eller barnvagnens liggdel. Ovandelen (locket) är fylld med 90% ankdun och 10% fjädrar. Baksidan som barnet ligger på är fodrad med 100% ull för bästa värmereglering för de minsta barnen.

Uttag för 5-punktssele för babyskyddets bälte. Strap i överkant som gör att du kan dra åt den uppe vid barnets huvud. Knappar på sidan för att kunna öppna upp åkpåsen vid lite varmare väder och så att åkpåsen känns mjukare mot barnets ansikte.

Dragkedja framtill som även är öppningsbar nertill vid fötterna. Detta möjliggör att du även kan öppna upp den plant och använda åkpåsen som lekmatta på golvet.

Mycket användbar då du i början använder den i liggvagnen och i babyskyddet. Passar majoriteten av alla barnvagnar på marknaden.

Rekommenderad ålder: ca 0-6 månader.

Längd: 76 cm
Bredd: 33 cm

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt