Baby Jogger


Baby Jogger barnvagnar

Här handlar du och kan se alla Baby Jogger barnvagnar och originaltillbehör. Vi kan barnvagnar och speciellt Baby Jogger. En BJ rullar lätt i alla de flesta situationer och är lätt att ta med iom lätthanterlig hopfällning. Det finns inget som är viktigare än ditt barns säkerhet. Med framhjulets 360 graders snurrfunktion är Baby Jogger lätt att manövrera och den breda bakaxeln gör att barnvagnen rullar stadig i olika terränger. Barnvagnarnas suffletter har solskydd 50, alla Baby Joggers produkter är giftfria och textilen är avtagbar och tvättbar. Produkter är dessutom godkända av American Society for Testing and Materials and EN-1888.

Baby Jogger är smidig att ha med på resan. Vagnarna har en så kallad ”Quick fold”-teknik, det vill säga att du med ett enkelt handtag kan fälla ihop den vid behov. Detta i kombination med Baby Joggers höga viktkapacitet garanteras en stabil barnvagn för dig och ditt barn under många år. Barnvagnarna följer samtliga säkerhetsföreskrifter och genomgår noggranna tester för stabilitet-, kvävnings- och klämrisker. Baby Jogger erbjuder livstidsgaranti på vagnens ram.

Välkommen till Syskonhuset-butiken eller här på nätet. Har du frågor om Baby Joggers sortiment, välkommen att kontakta oss.

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.