Mountain Buggy


Mountain Buggy barnvagnar

Vi på Syskonhuset är specialister på Mountain Buggy barnvagnar, tillbehör och reservdelar. Mountain Buggy utvecklar och tillverkar tåliga, slitstarka och lättkörda barnvagnar. Med god design och en lyckad chassigeometri har vagnarna idag en stark position runt om i världen. Oavsett underlag, väder eller vind tar sig en Mountain Buggy fram. Från nyfödd, barn i förskoleålder, syskon eller förskoleverksamhet ser Mountain Buggy till att transporten går säkert och tryggt. Ett liv utan begränsningar (Life without Limits) är ett av varumärkets strategier.

Familjen Mountain Buggy

1992 utvecklade en pappa på Nya Zealand ett chassi med hjul, för att ta sig ut i vildmarken och på bergslederna med sitt barn. Med teknik, precision och beslutsamhet grundades Mountain Buggy - och dess "All terrain"-plattform som än idag genomsyrar varumärket. I familjen Mountain Buggy hittar du barnvagnar till ett barn, syskon- och tvillingvagn, bilstolar, olika typer av adpatrar, liggdelar till nyfödd, regnskydd, reservdelar m.m.

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.