B-Agile M och R


Wow! B-AGILE M och B-AGILE R är perfekt för krångelfria vardagsturer. Den kompakta storleken gör vagnen enkel att hantera och den mjukt vadderade sitsen, som kan fällas till fullt liggläge, gör åkturen riktigt bekväm för ditt barn. Med en smidig enhandsmanöver fäller du ihop vagnen. Regnskydd och mugghållare ingår när du köper vagnen.

Utforska enkelt och lätt

Britax B-AGILE M är bara 55,5 cm bred och riktigt enkel att manövrera – perfekt för dina vardagsäventyr

Med justerbara rygg- och fotstöd och en rymlig sits som kan fällas till fullt liggläge erbjuder B-AGILE M fantastisk komfort. Du fäller ryggstödet med en enkel enhandsmanöver utan att störa ditt barn. Med en smidig enhandsmanöver fäller du ihop vagnen till ett kompakt format. B-AGILE M står stadigt i ihopfällt läge och är lätt att stuva undan.

B-AGILE M kan anpassas efter dina behov från och med dag ett. Du kan använda vagnen tillsammans med en mjuklift eller fästa valfritt babyskydd från Britax Römer på din vagn med hjälp av CLICK & GO®-adaptrar.

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.