Smile 3


Nya Britax Smile 3

Här handlar du Britax Smile 3 och alla originaltillbehör. Smile 3 är en vidareutveckling av Smile 2, med nydesignat chassi och många fina nya och uppdaterade detaljer. Du känner igen definitivt igen nya Smile 3. En mycket populär förstavagn till baby. Smile 3 är i grunden en sittvagn med vändbar sittdel, men går att komplettera med en mängd olika originaltillbehör. T.ex. hård liggdel, mjuklift, Britax åkpåse, Britax babyskyddsadapter m.m.

Smile 3 i barnfamiljens vardag

Ett par saker som våra kunder uppskattar är barnvagnens förmåga att naturligt följa med i vardagen - vare sig det är i bilen (liten ihopfälld), på långpromenaden en solig lördag, i mataffären runt hyllor och trånga passager eller fram och åter till förskola i vardagspulsen.  Smile 3 blir del av familjen. Du kanske inte tänker på den eller ger den så mycket kärlek, men löser och hjälper dig med transportbehovet när du mest behöver det.

Välkommen Smile 3 och till vi på Syskonhuset - proffs på barnvagnar sedan 2010

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.