Förskola


Produkter till förskola och daghem

Inköpare på kommun eller driver du enskild dagverksamhet? På Syskonhuset handlar ni tryggt och enkelt. Vi har inga avtalspriser, väntetider på konton eller ansökningar. Du kan handla direkt och vi har lika pris till alla. Det du ser är det du betalar du, inklusive moms. Se till att utnyttja budgetpengar på rätt sätt och gör kloka inköp till verksamheten.

Vi hjälper dagverksamheter i pedagogisk miljö med transportlösningar

Syskonhuset hjälper dagverksamheter i pedagogisk miljö med transportlösningar. Våra kunder är kommunala förskolor, privata förskolor, familjedaghem eller andra dagverksamhet och privatpersoner. Vi tillhandahåller ett modernt sortiment av produkter för samvaro inomhus och utomhus, inredning och runt måltiden, till personalen samt barnvagnstillbehör och reservdelar.

Frakten kostar alltid 19:- oavsett hur mycket (eller lite) du handlar. Det innebär i praktiken att du kan klicka hem ett par saknade smågrejer till verksamheten likväl en förskolevagn utan att känna dig tyngd av fraktkostnaden.
Från en familj till en annan - varmt välkommen till Syskonhuset (Barnfamiljen AB)

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.