B-Motion 4 Plus


Britax B-Motion 4 Plus

Sittvagn till smp och stora barn. Även liggvagn med Smile-liggdelen. Körglädje på topp med denna vridstyva och trevliga barnvagn. Britax B-Motion 4 Plus erbjuder många fina detaljer och köregenskaper med sina 4 hjul. I denna kategori handlar du vagnen i alla färger och alla Britax originaltillbehör som passar på 4 Plus.

Rör du dig i olika miljöer och vill ha en vagn som är liten hopfälld, bra innermått och långt fotstöd är absolut B-Motion 4 Plus ett bra val. Gummihjul, fällbart fortstöd, lång sufflett och chassifjädring bidrar till fina egenskaper. På totalen att mycket allsidig barnvagn.

Från nyfödd

Tillsammans med Smile-liggdelen blir 4 Plus en liggvagn till nyfödd, direkt ut från BB om så önskas. Koppar du på ett Britax babyskydd blir lösningen ännu mer flexibel - barnet sitter kvar i babyskyddet som klickas på vagnen. Kontakta oss när du vill bygga en 4 Plus. Vi hjälper dig med expertis och föräldrar-till-föräldrar-råd :-) Utan kostnad så klart.

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.