Urban Glide² Double

Thule Urban Glide² Double är en stadig och stabil syskonvagn för 2 barn. Rymliga sittdelar och stora lufthjul gör denna dubbelvagn till en fröjd att köra i tuffare terräng. Passar familjen som mer än gärna befinner sig ute i skog och natur och prioriterar sköna promenader framför storstadens...

Thule Urban Glide² Double är en stadig och stabil syskonvagn för 2 barn. Rymliga sittdelar och stora lufthjul gör denna dubbelvagn till en fröjd att köra i tuffare terräng. Passar familjen som mer än gärna befinner sig ute i skog och natur och prioriterar sköna promenader framför storstadens puls. Liggdel finns som tillbehör för att använda vagnen till nyfödd och äldre syskon. Som tillbehör finns även babyskyddsadapter till Maxi-Cosi och Cybex babyskydd.

Visa mer information

Urban Glide² Double Det finns 3 produkter.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
 • 849 kr

  Varm och skön åkpåse med fleecefoder. Uttag för vagnens 5-punktssele. Passar barn från nyfödd upp till ca 2 år.

  849 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 549 kr

  Smart organizer som lätt kläms fast på din vagn. Stort fack med dragkedja med plats för pengar, mobil och många andra saker som du önskar ha nära till hands. Plats för 2 st vattenflaskor. Passar Thule Chariot Sport 2, Cross 2, Lite 2, Cab 2 och Urban Glide² Double.

  549 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 249 kr

  Flaskhållare som enklet fästs på din Thule Chariot vagn. Tillåter dig att ha vattenflaskan nära till hands. Kolla nedan vilka vagnar den passar på.

  249 kr
  Finns i lager
Visar 1 - 3 av 3 artiklar