Urban Glide²

Thule Urban Glide² är barnvagnen för den aktiva familjen. En fröjd att köra med sina stora 16" lufthjul baktill och det svängbara 12" hjulet fram. Urban Glide² är perfekt för familjen som gärna utforskar natur och friluftsliv men fungerar även bra i stadsmiljö. Låg vikt och enkel ...

Thule Urban Glide² är barnvagnen för den aktiva familjen. En fröjd att köra med sina stora 16" lufthjul baktill och det svängbara 12" hjulet fram. Urban Glide² är perfekt för familjen som gärna utforskar natur och friluftsliv men fungerar även bra i stadsmiljö. Låg vikt och enkel ihopfällning i en snugg design gör Thule Urban Glide² till en trogen familjemedlem.

Visa mer information

Urban Glide² Det finns 3 produkter.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
 • 849 kr

  Varm och skön åkpåse med fleecefoder. Uttag för vagnens 5-punktssele. Passar barn från nyfödd upp till ca 2 år.

  849 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 499 kr

  Smart organizer som lätt kläms fast på din vagn. Stort fack med dragkedja med plats för pengar, mobil och många andra saker som du önskar ha nära till hands. Plats för 1 st vattenflaskor. Passar singelvagnarna Thule Glide², Urban Glide², Sport, Cross och Lite.

  499 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 249 kr

  Flaskhållare som enklet fästs på din Thule Chariot vagn. Tillåter dig att ha vattenflaskan nära till hands. Kolla nedan vilka vagnar den passar på.

  249 kr
  Finns i lager
Visar 1 - 3 av 3 artiklar