Sleek


Thule Sleek barnvagn

Korta promenader eller längre turer, i solsken eller regn. Med Thule Sleek kan ni utforska staden på ert eget sätt. Bekvämt och med stil. I mer än 25 år har Thule strävat efter att göra vardagen enklare för aktiva föräldrar. Att ta med sig barnen ut i skog och stad. Thules utbud av tre- och fyrhjuliga barnvagnar är ett resultat av innovativ design och produktutveckling i världsklass. Vi på Syskonhuset och Thule är också föräldrar, med djup förståelse för vad som definierar en riktigt bra barnvagn. Välkommen att upptäcka Sleek!

Utforska staden med stil

Upptäck nya platser, hitta nya gator och utforska nya vägar! Thule Sleek är en smart, snygg och säker barnvagn för dig som vill utforska staden tillsammans med ditt barn. Den är smidig, lätt och enkel att manövrera, har en modern design och är bekväm för såväl förälder som barn. Thule Sleek är utformad för aktiva föräldrar som vill kunna röra sig fritt överallt i staden. Folkvimmel, trånga passager eller höga trottoarkanter? Thule Sleek tar dig dit din nyfikenhet leder dig.

Mångsidig precis som du

Ingen dag är den andra lik, och alla barn och föräldrar är unika. Därför kan du utforma din Thule Sleek så att den passar just din familjs behov. Från att barnet är nyfött tills det blir lite äldre. Komplettera med en liggdel, en syskonsits eller en bilbarnstol. Ge dig ut med ett, två eller rentav tre barn. Montera sittdelen framåtvänd eller vänd mot dig. Thule Sleek rättar sig efter dina behov, och med rätt tillbehör blir den perfekt utformad för dig och dina barn.

Kvalitet och säkerhet på fyra hjul

Thule nöjer sig bara med det allra bästa när det gäller design och flexibilitet. Liksom när det handlar om säkerhet och kvalitet. Thule Sleek är trots allt framtagen för världens viktigaste människor. Den har testats mycket grundligt för att uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna och hålla i många år. Allt för att du och ditt barn ska kunna upptäcka staden på ett säkert och bekvämt sätt.

Matcha din stil

Thule Sleek finns i fem noga utvalda färger för att matcha varje familj och personlighet. Tidlösa nyanser som aldrig blir omoderna. Du kan enkelt utöka användningen av din Thule Sleek genom att lägga till ett eller flera tillbehör. Bilbarnstolsadapter, en mugghållare eller en färgmatchad åkpåse. Med fler funktioner och ökad komfort blir promenaderna ännu trevligare för både förälder och barn.

Sleek som syskonvagn eller tvillingvagn?

Sleek syskonpaket och tvillingvagn hittar du i denna kategori

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.