B-Lite

Allt om Britax B-Lite

BRITAX B-LITE är perfekt för sköna promenader i city och resor med kollektivtrafik. Den smidiga vagnen är enkel att manövrera och extremt flexibel – du kan använda den med såväl babyskydd som mjuklift. När du inte ska använda barnvagnen fäller du samman den till...

Allt om Britax B-Lite

BRITAX B-LITE är perfekt för sköna promenader i city och resor med kollektivtrafik. Den smidiga vagnen är enkel att manövrera och extremt flexibel – du kan använda den med såväl babyskydd som mjuklift. När du inte ska använda barnvagnen fäller du samman den till ett litet, kompakt format som enkelt får plats även i trånga utrymmen. Britax B-Lite blir mycket liten ihopfälld.

Med sin lätta vikt och sitt smidiga, kompakta format i ihopfällt läge är BRITAX B-LITE riktigt enkel att hantera. Med en hand fäller du snabbt ihop vagnen och har andra handen fri för att hålla ditt barn. BRITAX B-LITE står stadigt för sig själv i ihopfällt läge så att klädseln inte nuddar marken och riskerar att bli smutsig. Barnvagnen är dessutom försedd med ett automatiskt lås som ser till att den håller sig ihopfälld tills du vill använda den igen.

Visa mer information

B-Lite Det finns 8 produkter.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
 • 2 295 kr

  Sittvagn med låg vikt, fullt liggläge, sittbygel och liten ihopfälld. Britax B-Lite är perfekt att ha med på resan eller in till stan. Stor täckande sufflett med UV 50+ och nätad sittdel gör B-Lite till en perfekt sommarvagn att ha med på alla utflyter och äventyr. Färg: Coral Peach (aprikos)

  2 295 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 2 295 kr

  Sittvagn med låg vikt, fullt liggläge, sittbygel och liten ihopfälld. Britax B-Lite är perfekt att ha med på resan eller in till stan. Stor täckande sufflett med UV 50+ och nätad sittdel gör B-Lite till en perfekt sommarvagn att ha med på alla utflyter och äventyr. Färg: Grå

  2 295 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 2 295 kr

  Sittvagn med låg vikt, fullt liggläge, sittbygel och liten ihopfälld. Britax B-Lite är perfekt att ha med på resan eller in till stan. Stor täckande sufflett med UV 50+ och nätad sittdel gör B-Lite till en perfekt sommarvagn att ha med på alla utflyter och äventyr. Färg: Svart

  2 295 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 2 295 kr
  Se pris!

  Sittvagn med låg vikt, fullt liggläge, sittbygel och liten ihopfälld. Britax B-Lite är perfekt att ha med på resan eller in till stan. Stor täckande sufflett med UV 50+ och nätad sittdel gör B-Lite till en perfekt sommarvagn att ha med på alla utflyter och äventyr. Färg: Lagoon Green (mörkt turkos)

  2 295 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 995 kr

  Soft carrycot/mjuklift till Britax barnvagnar som har fullt liggläge bl.a syskonvagnen B-Agile Double och resvagnen B-Lite. Passar även andra barnvagnar på marknaden. Färg: Cosmos Black (Svart)

  995 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 299 kr

  Babyskyddsadapter till Britax B-Lite. Med dessa adaptrar kan du enkelt klicka på valfritt babyskydd från Britax Römer på din B-Lite. Passar bl.a babyskydden Britax Primo, Baby-Safe SHR II och Baby-Safe I-size.

  299 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 299 kr

  Original resväska / travelbag till din Britax B-Lite. Bra på resan eller som skydd när du inte använder B-Lite. Färg: Svart

  299 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 199 kr

  Original regnskydd till Britax B-Lite Färg: Genomskinligt

  199 kr
  Finns i lager
Visar 1 - 8 av 8 artiklar