Coaster XT

Om Syskonhuset

Coaster XT

Thule Coaster XT är en tålig cykelvagn som gör åkturen säker och bekväm, och som enkelt kan förvandlas till en barnvagn när du väl är framme. Levereras med promenadhjul och cykelkit. Thule Coaster XT är en billig cykelvagn för 2 barn i lite enklare desig från svenska Thule.

Coaster XT Det finns 6 produkter.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
 • 799 kr
  Nyhet

  Varm och skön åkpåse med fleecefoder. Uttag för vagnens 5-punktssele. Passar barn från nyfödd upp till ca 2 år.

  799 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 239 kr
  Nyhet

  Flaskhållare som enklet fästs på din Thule Chariot vagn. Tillåter dig att ha vattenflaskan nära till hands. Kolla nedan vilka vagnar den passar på.

  239 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 499 kr
  Nyhet

  Med detta lås kan du låsa fast dina tillbehörskit i din vagn (joggingkit, skidset m.fl). På detta sätt behöver du inte vara orolig att någon tar dem för dig om du lämnar din vagn utom uppsikt. Du kan även låsa fast cykelvagnen i din cykel. Passar Thule Chariot Sport, Cross, Lite och Cab.

  499 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 659 kr
  Nyhet

  Tåligt väderöverdrag som skyddar din vagn när den inte används. Tillverkasd i tålig polyester som är både vatten- och vindtätt. One size som passar alla Thules singel- och dubbelvagnar.

  659 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 649 kr
  Nyhet

  Vadderat sittstöd till de mindre barnen (6-18 månader). Perfekt vid cykling och löpning för att barnet ska sitta stadigare i vagnen. Huvudstödet är justerbart i höjd. Vid cykling kan nackstödet tas av för plats för hjälmen.

  649 kr
  Leveranstid 2 veckor
 • 649 kr
  Nyhet

  Dubbel sittdyna som passar i Thule´s alla multisportvagnar och cykelvagnar för 2 barn. Gör sitsen mjukare för barnet att sitta på samtidigt som den skapar mer utrymme för barnets cykelhjälm vilket ger ökad komfort.

  649 kr
  Leveranstid 2 veckor
Visar 1 - 6 av 6 artiklar