Fun

Teutonia Fun

Allt om Fun hittar du här. Med sitt distinkta chassi blir Fun en glad detalj i vardagen. Teutonia Fun är en liten och smidig barnvagn. Fun gör varje tur till en spännande resa för ditt barn. När ditt lilla barn är redo att upptäcka världen så ändrar du snabbt färdriktning genom att vända sittdelen. För Fun finns inget dåligt väder, ...

Teutonia Fun

Allt om Fun hittar du här. Med sitt distinkta chassi blir Fun en glad detalj i vardagen. Teutonia Fun är en liten och smidig barnvagn. Fun gör varje tur till en spännande resa för ditt barn. När ditt lilla barn är redo att upptäcka världen så ändrar du snabbt färdriktning genom att vända sittdelen. För Fun finns inget dåligt väder, skulle det börja regna har du ett bra skydd av det medföljande regnskyddet. Se även alla originaltillbehör till barnvagnen.

Visa mer information

Fun Det finns 2 produkter.

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
 • 3 995 kr 5 495 kr
  Se pris!

  En lättkörd barnvagn med distinkt chassi, liten och smidig. Vändbar sittdel med fullt liggläge ingår. Punkteringsfria gummihjul. Färg: Onyx (Svart) UTFÖRSÄLJNING AV BUTIKENS VISNINGSVAGN. Priset gäller endast denna vagn.

  3 995 kr 5 495 kr
 • 1 121 kr 1 495 kr -25%
  Se pris!

  Teutonia vinterhjul (Cross country) till Fun. Stora fasta för den allra tuffaste terrängen. Klickas enkelt på din Teutonia Fun barnvagn. Perfekt på grusvägar, sand eller då det är mycket snö.  Teutonia säljs enbart i vår fysiska butik och kan därför inte köpas "på nätet". Välkommen att besöka oss.

  1 121 kr 1 495 kr -25%
  Finns i lager
Visar 1 - 2 av 2 artiklar