Resevagnar


Paraplyvagnar - vagnen som alltid är redo

Det finns otroligt mycket att välja bland när man väl ger sig på att leta barnvagn. Den första faktorn man tar i aktning är förstås barnets säkerhet och därefter kommer ålder och storlek på barnet, och om barnet ska kunna ”växa i vagnen”. Komfort är förstås också viktigt och barnvagnen ska vara praktisk! Paraplyvagnar är smidiga att ta sig fram med på promenad i stan och på resor. En vagn för vardagen helt enkelt. Paraplyvagnen är barnvagnen som hänger med i svängarna och blir ett hjälpmedel för hela familjen, föräldrar eller förälder, barn och syskon. Paraplyvagnen blir det logiska valet när du letar resebarnvagn!

Paraplyvagn på resa

När du ska resa med ditt barn är det inte bara de vanliga egenskaperna hos paraplyvagnar du behöver tänka på, här dyker plötsligt nya intressen upp. När du kommer till flygplatsen eller tågstationen brukar det vara mycket liv och rörelse runt omkring och ibland ska det gå undan också. Då krävs att resebarnvagnen är lätt att fälla ihop. Och den bör inte heller vara för tung att lyfta och bära, du har säkert flera väskor att hålla koll på samt ditt barn förstås. När du sedan kommer fram till ditt resmål ska resebarnvagnen också vara lätt att fälla upp och kännas stadig och lättrullad att köra ditt barn i på det nya äventyret. Paraplyvagnen blir familjens resekamrat!

Upptäck nya städer med en paraplyvagn

Ditt barn kommer att vara resenären i paraplyvagnen och därför krävs såklart bra komfort och att sittställning kan bytas då och då samt att barnet kan se allt som är nytt och spännande på resan. Ni hittar säkert souvenirer, kläder och presenter som ni vill köpa med er hem, och tillsammans med matsäcken kan allt detta förvaras på ett praktiskt sätt under sittdelen. Fördelarna med paraplyvagnar är många och det bästa är att hela familjen kan ta del av dem. Låt paraplyvagnen bli hjälpmedlet som förgyller familjens gemensamma resa. En semesterresa med familjen ska man minnas hela året och se tillbaka på med glädje!

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.