Barnvagnstillbehör


Barnvagnstillbehör och bra prylar till vagnen

I denna kategori hittar du många olika barnvagnstillbehör. Bra saker som t.ex. gör åkandet lite mjukare (sittdyna?), semestern lite mer skyddad (UPF 50+ solskydd) eller vardagen mer trivsam (mugghållare?). De flesta barnvagnstillbehör är universal, men vi har givetvis originaltillbehör (se mer under respektive barnvagnsvarumärke)

Tillbehör efter behov

Åker barnet mjuk eller hårt? Har vagnen fjädring eller är den lite stelare? Handla t.ex. en mjukare sittdyna som även skyddar vagnen mot smuts. På semestern kan detr vara bra att skydda de små mot solen. Ett UPF 50+ solskydd är ett bra tillbehör (solsegel, draperi eller parasoll). Mot vädrets fallande makter skyddar du bäst barnet (och vagnen) med ett regnskydd. En uppsjö av varianter finns, välj den som passar er bäst.

Tips är även myggnät, åkpåse, skötväska och varför inte en handtagsmuff (handvärmare) när det är kallt ute. Även pump till lufthjulen finns. Välkommen till en värld av barnvagnstillbehör. Frågor? Ring oss för personlig hjälp.

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.