Reservdelar

Reservdelar till barnvagn

En barnvagn ska följa ett barns utveckling och hålla i många år. Ibland kommer kanske ett syskon som ska gå igen samma resa, om än inte bokstavligen, men i samma barnvagn. Kanske ska en syskon-del hakas på eller hakas av. Många promenader blir det och barnvagnen lär få sig sina törnar och då blir det dags att börja titt...

Reservdelar till barnvagn

En barnvagn ska följa ett barns utveckling och hålla i många år. Ibland kommer kanske ett syskon som ska gå igen samma resa, om än inte bokstavligen, men i samma barnvagn. Kanske ska en syskon-del hakas på eller hakas av. Många promenader blir det och barnvagnen lär få sig sina törnar och då blir det dags att börja titta på reservdelar. Har det blivit punktering på ett däck? Har barnvagnen ett trasigt hjul? Behöver suffletten bytas ut? Behöver ett kullager bytas ut? Det viktigaste är att du hittar de rätta reservdelarna när du behöver dem, för visst vill ni komma iväg till lekparken igen så snabbt som möjligt?

När skadan är framme

Barnvagnen får stå ut med stora och många påfrestningar. Ofta används inte barnvagnen bara till att transportera barnet i utan du som förälder kan också behöva avlastning, det kan vara praktiskt att lägga maten du har handlat i vagnens varukorg eller att hänga påsar på handtaget. Nog finns det en gräns för hur mycket barnvagnen klarar av. Utmattningsskador är möjliga. Kanske blir det många promenader i mer lantlig miljö och plötsligt blir det punktering. Precis som du har reservdelar till din bil och till din cykel bör du även ha ett lager med reservdelar till din barnvagn. En ny slang är oerhört praktiskt att ha till hands.

Hitta reservdelarna du behöver

En barnvagn kan te sig som ett ”plockepinn-spel”, den går att plocka isär i alla möjliga delar och därefter får du huvudbry när du ska plocka ihop den igen. Men det är ingen idé att oroa sig. Det finns en uppsjö av reservdelar och det finns också hjälp och vägledning till vilka reservdelar just du behöver. Det som kanske är vanligast är att du behöver ett eller flera nya hjul, däck eller en slang vid punktering. Då gäller det bara att du hittar hjulet, däcket eller slangen som passar till just din barnvagnsmodell. Det är enkelt, sök bara på din modell och du blir lotsad fram. Om det är chassi eller klädsel du är ut efter så är det samma sak. Gör en sökning och dina nya reservdelar poppar upp på skärmen och snart kan du och ditt barn vara ute på vägarna igen i nyservad barnvagn.

Visa mer information

Reservdelar Det finns 46 produkter.

Visar 1 - 46 av 46 artiklar
Visar 1 - 46 av 46 artiklar