Solskydd


Solskydd till barnvagn

En solig dag vill man förstås inte sitta inne och uggla och än mindre vill väl barnen det! Gå ut på långpromenad och sitt och fika länge i solen när vårens första solstrålar letar sig fram. Tillbringa långa dagar på stranden, och njut av soligt och fint väder under sommaren. För dig som är föräldraledig blir det säkert många långa promenader med barnvagnen i solen. Om din barnvagn inte har något medföljande solskydd finns en uppsjö av tillbehör till barnvagn för att skydda ditt barn mot solen och de skadliga UV-strålarna. Solskyddet till barnvagnen är minst lika viktigt som solhatten, solglasögonen och solskyddskrämen till dig själv och ditt barn. Ladda inför soliga dagar för hela familjen.

Från draperi till sufflett

Frågan du kommer att ställa dig är, vad ska man välja för slags solskydd? Ska det vara ett draperi som skyddar din sovande nyfödda bebis? Ska det vara ett snyggt parasoll som du kan rikta in och som inte bara är funktionellt utan även en rolig detalj? Ska solskyddet vara kombinerat med myggnät? Ska det vara en sufflett? Ska det täcka hela barnet? Vad du väljer för solskydd till sin barnvagn beror på tycke och smak och vilken barnvagnsmodell du har och hur brukar du använda barnvagnen. Är skyddet lätt fälla upp när du behöver det samt att fälla ihop det efteråt? Det kan vara praktiskt om solskyddet har UV-skydd, och det är viktigt att det blir god luftgenomströmning när solskyddet är uppe.

Njut av solen

Uttrycket ”det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder” kan tyckas vara långsökt när man talar om solskydd till barnvagn, men faktum är att det är väldigt praktiskt att ha olika tillbehör till din barnvagn just för olika väder. Under många årstider i Sverige är vädret ombytligt och åtminstone under vår- och sommarmånaderna kan solen plötsligt titta fram ur en alldeles nyss molnfylld himmel. Barn har känslig hud och behöver absolut solskydd så med ett solskydd till barnvagnen kan du alltid vara säker på att du och ditt barn kan njuta av solen tillsammans utan besvär!

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.