City Elite 2


Köp Baby Jogger City Elite 2

Baby Jogger City Elite 2 är en uppfräschning på den populära föregångaren City Elite. Sittdelen är rymlig, ryggstödet regleras steglöst och den har en praktisk fempunktssele. Det inbyggda fotstödet ger barnet extra stöd vid transport. City Elite 2 kan med fördel användas som duovagn från första stund genom att kombinera med liggdel eller babyskydd.

Baby Jogger City Elite 2 fälls enkelt ihop med en hand till ett kompakt paket. När vagnen är hopfälld har den en säkerhetsspärr som ser till att vagnen hålls ihop. Suffletten skyddar från väder och vind. Sufflettens tyg är UV50+ och har ventilationsluckor samt tittluckor som stängs med magneter. Rejäla gummihjul ger vagnen en fantastiskt smidig körkänsla. Framhjulet går att låsa vid tuffare terräng. Den rymliga varukorgen är lättåtkomlig från alla håll. Knäledshandtaget regleras enkelt med två knappar. City Elite 2 har en total viktkapacitet på fantastiska 39,5 kilo.

City Elite 2 finns i tre olika färger: Jet som är svart, Slate som är ljusgrå och Granite som är mörkgrå. Tillbehör såsom adapter till babyskydd, belly bar, barnbricka, liggdel, parent consol och regnskydd säljes separat.

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.